Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Sok anyuka miért ragaszkodik...

Sok anyuka miért ragaszkodik pontosan a szabályokhoz amiket a könyvekben olvas ahelyett hogy az ösztönére hallgatna?

Figyelt kérdés

Hozzátáplálás idejét,miből mennyi,mikor,miért..mindent pontosan betartanak,pedig a gyereknek semmi de semmi baja nem lesz ha esetleg még 2 hét van a hozzátáplálás kezdetéig és kap már kostolót.

Azt úgyis az anyukának kellene éreznie,hogy mikor mire érett meg a gyerek.Nem lehet a gyereknek tejet adni..dehogynem!forralva,boltit..nem tehéntejet mert ugye azt tudjuk nem tudják megemészteni...vagy sokan veszik a gyerekteákat hasfájás ellen,ahelyett hogy köményteát csinálnának a gyereknek..mindenki szíve joga dönteni..de akkor meg miért hurrogják le azokat az anyukákat akik esetleg nem akrnak a gyerek 1 éves koráig tápszerre költeni havi 25 000 ft-ot( minimum..) MINDENT annyira be akarnak tartani..pedig sokat tanulhatnánk nagyanyáinktól!!!

2010. szept. 13. 11:58
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 A kérdező kommentje:
azért forraltam hogy fertőtlenítsem.Hallottam a hígításról képzeld,már megint nemtudom miért kell ugy reagálni nekem mintha tudatlan lennék...csak nem tudtam beszerezni házitejet,ahonnan tudta volna onnan meg inkább nem kértem ..
2010. szept. 13. 14:44
 42/65 anonim ***** válasza:
Teljesen átlagos amit írsz,de ez nincs 8 doboz, az biztos.
2010. szept. 13. 14:46
 43/65 anonim ***** válasza:
Akkor most már végképp nem értelek, ha tudtál volna szerezni akkor azt adod?ÁÁÁÁÁ,és igen forralni kell a bolti tejet is!!!!
2010. szept. 13. 14:49
 44/65 A kérdező kommentje:
nem tértem ki a véletlenszerű alkalmakra mikor több fogyott egy napon,nagy üvegből ráadásul..na mindegy ezen már tényleg ne akadjunk fenn,mert semmi értelme..több éve volt már,ilyenekre nem emlékszem
 45/65 anonim ***** válasza:
fertotlenited a bolti tejet.gratulalok.
 46/65 A kérdező kommentje:
igen..voltál már tejiparnál?láttad mi hogy készül?és köszi a gratulációt..olyan kedves vagy..énis gratulálok neked
2010. szept. 13. 14:50
 47/65 A kérdező kommentje:

idézem magam:"csak nem tudtam beszerezni házitejet,ahonnan tudta volna onnan meg inkább nem kértem .."

próbáltam szebben kifejezni hogy ahonnan be tudtam volna szerezni ott nem voltk olyanok a körülmények a háznál..tehát koszos volt és igénytelen!

2010. szept. 13. 14:52
 48/65 anonim ***** válasza:

:DDDDDDD HAGYJÁTOK MÁR ABBA!!!!

Habár ne, olyan jót vigyorgok rajtatok!!!! :DDD

2010. szept. 13. 14:52
 49/65 A kérdező kommentje:
olyan dolgokon akadnak ki...csak piszkálnak,nem a véleményüket írják :D
2010. szept. 13. 14:54
 50/65 anonim ***** válasza:
A pasztőrözés az enzimek inaktiválását és a baktériumok vegetatív alakjainak jelentős arányú elpusztítását célzó, viszonylag enyhe beavatkozás. A sterilezés ( csírátlanítás ) valamennyi mikroorganizmus (közöttük a hőtűrő baktériumspórák) gyakorlatilag teljes elpusztítását lehetővé tevő erőteljes hőkezelés.Gratulálok neked is, most már érted, miért kell forralni a bolti tejet?
2010. szept. 13. 14:57
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!