Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Sok anyuka miért ragaszkodik...

Sok anyuka miért ragaszkodik pontosan a szabályokhoz amiket a könyvekben olvas ahelyett hogy az ösztönére hallgatna?

Figyelt kérdés

Hozzátáplálás idejét,miből mennyi,mikor,miért..mindent pontosan betartanak,pedig a gyereknek semmi de semmi baja nem lesz ha esetleg még 2 hét van a hozzátáplálás kezdetéig és kap már kostolót.

Azt úgyis az anyukának kellene éreznie,hogy mikor mire érett meg a gyerek.Nem lehet a gyereknek tejet adni..dehogynem!forralva,boltit..nem tehéntejet mert ugye azt tudjuk nem tudják megemészteni...vagy sokan veszik a gyerekteákat hasfájás ellen,ahelyett hogy köményteát csinálnának a gyereknek..mindenki szíve joga dönteni..de akkor meg miért hurrogják le azokat az anyukákat akik esetleg nem akrnak a gyerek 1 éves koráig tápszerre költeni havi 25 000 ft-ot( minimum..) MINDENT annyira be akarnak tartani..pedig sokat tanulhatnánk nagyanyáinktól!!!

2010. szept. 13. 11:58
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 anonim ***** válasza:
Nem azt mondom, hogy tudattalan aki tejet ad egy év alatt,de a kérdező állítja is, hogy nem bújja a könyveket, ő ösztönből cselekszik, és az aki meg utánanéz a dolgoknak, számára az a nem normális.
2010. szept. 13. 13:42
 22/65 A kérdező kommentje:

"de a kérdező állítja is, hogy nem bújja a könyveket, ő ösztönből cselekszik, és az aki meg utánanéz a dolgoknak, számára az a nem normális."

Szerintem azért ilyeneket nem kéne írnod mert nincs így..nem ismersz nemtudhatod!én se "hülyézlek"le téged.

A másik hogy nem állítottam hogy nem olvasok,sokat olvastam énis a kismamákanak szóló könyveket,sokat is tanultam belőlük,de ha ugy hozta a helyzet az ösztöneimre hallgattam.Nem kell kiforgatni a szavaim,köszi

2010. szept. 13. 13:57
 23/65 anonim ***** válasza:
a tejes kerdere nem valaszoltal?mosr akkor mivan atejjel?hazi?bolti?
2010. szept. 13. 13:59
 24/65 A kérdező kommentje:
Bolti
2010. szept. 13. 14:01
 25/65 anonim ***** válasza:
50%
ha mar ilyen olvasott vagy, legyszives nezz utana a bolti tej eredetenek is...az sem ordogtol valo, hanem a tehentol...
2010. szept. 13. 14:02
 26/65 anonim ***** válasza:
Ne bántódj meg, csak értelmezem a mondataidat,ha utánanéztél,akkor hol olvastad, hogy jobb a bolti tej,ami szerinted nem tehéntej,minta tápszer, vagy ez ösztön?
2010. szept. 13. 14:07
 27/65 A kérdező kommentje:

"honnan veszed magadnak a batorsagot, hogy azt feltetelezd, hogy AZ ANYUKAKA NEM ERZIK, MIKOR MIRE ERETT A GYEREKUK dehogynem, csak te, mint kivulallo, nem igy latod..."

És te honnan veszed a bátorságot hogy így beszélj velem?nem is ismersz..kivülálló?tudod kiskoromban én is forralt tejet kaptam már 7 hónaposan,és a saját gyermekemnél is így tettem(igen van gyermekem,6 éves egészséges,tehát nem vagyok kívülálló)

2010. szept. 13. 14:08
 28/65 A kérdező kommentje:
a bolti tej nem házi tehéntej,ne keverjétek össze,ha már ittatok igazi friss tehéntejet akkor tudjátok nagyon jól hogy sokkal erősebb minden formában a bolti tejnél.
2010. szept. 13. 14:09
 29/65 anonim ***** válasza:
De attól tehéntejből van, és tartalmaz állati fehérjét!!!!!!!!!
2010. szept. 13. 14:12
 30/65 anonim ***** válasza:
Már neharagudj de ha azt hiszed hogy a bolti tej jobb mint a hazi,akkor nagyon tevedsz.
2010. szept. 13. 14:16
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!