Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Sok anyuka miért ragaszkodik...

Sok anyuka miért ragaszkodik pontosan a szabályokhoz amiket a könyvekben olvas ahelyett hogy az ösztönére hallgatna?

Figyelt kérdés

Hozzátáplálás idejét,miből mennyi,mikor,miért..mindent pontosan betartanak,pedig a gyereknek semmi de semmi baja nem lesz ha esetleg még 2 hét van a hozzátáplálás kezdetéig és kap már kostolót.

Azt úgyis az anyukának kellene éreznie,hogy mikor mire érett meg a gyerek.Nem lehet a gyereknek tejet adni..dehogynem!forralva,boltit..nem tehéntejet mert ugye azt tudjuk nem tudják megemészteni...vagy sokan veszik a gyerekteákat hasfájás ellen,ahelyett hogy köményteát csinálnának a gyereknek..mindenki szíve joga dönteni..de akkor meg miért hurrogják le azokat az anyukákat akik esetleg nem akrnak a gyerek 1 éves koráig tápszerre költeni havi 25 000 ft-ot( minimum..) MINDENT annyira be akarnak tartani..pedig sokat tanulhatnánk nagyanyáinktól!!!

2010. szept. 13. 11:58
1 2 3 4 5 6 7
 31/65 A kérdező kommentje:
és pl vegyük azt,hogy egy szegény családról beszélünk,ahol nem futja tápszerre,legalábbis a teljes havi adagra nem,és nincs teje az anyukának sajnos,akkor mit adnátok neki?
2010. szept. 13. 14:18
 32/65 anonim ***** válasza:
Mindenesetre okosabbnak hiszi magát, mint az orvos,mert már ránézésre tudja, hogy érett a boltitejre a baba szervezete:)
2010. szept. 13. 14:19
 33/65 A kérdező kommentje:

nem egy 2 hónapos babára gondoltam,hanem 7-8 hónaposra.

Nyilván egy ujszülöttnek nem adnám...

2010. szept. 13. 14:21
 34/65 anonim ***** válasza:
hát vakuljak meg, de én írtam az első választ és rohadtul nem vágtam, hogy ez egy provokatív kérdés lenne. Te azt adsz a gyerekednek, amit akarsz, én azt adok amit akarok, ő azt ad amit akar. Mit van ezen ennyi vitatkoznivaló? Menjetek inkább adjatok egy hatalmas puszit a gyereketeknek:)
2010. szept. 13. 14:23
 35/65 anonim ***** válasza:
Eddig nem erről volt szó, de biztos mindent megtennék, hogy megoldja, nálad erről van szó?
2010. szept. 13. 14:24
 36/65 A kérdező kommentje:
nem pont erről van szó,csak szerintem túl nagy feneket kerítünk ennek a tej kérdésnek,nem azt mondtam hogy ezen kell éljen a gyerek,én tudom hogy a saját gyermekem 7-8 hónapos korában előfordult hogy akár 8 doboz tápszer fogyott,és ha csak 2500 ft-al számoljuk,akkor az már elég húzós.Akkor kezdtem bevezetni a forralt tejet,és azt a pénz amit megspóroltam az egésszel,azt máshogyan tudtam ráfordítani,több gyümölcs,többször tudtam csirkemellből csinálni az ebédjét és még sorolhatnám..nem vagyunk szegények se gazdagok.
2010. szept. 13. 14:32
 37/65 anonim ***** válasza:
Ha már az anyagi oldalát nézzük: én már nem veszem meg az 1 éves fiamnak a 2500 Ft-os tápszert, csak a 900 Ft-ost. És ha kiszámolom, olcsóbb, mintha tejet vennék neki...
2010. szept. 13. 14:35
 38/65 anonim ***** válasza:
7-8 hónaposan el se tudom képzelni hogy fogy el annyi doboz tápszer, erős túlzásnak érzem, nálunk a legtöbb 3 doboz volt,most már 1,5 doboz havonta....
2010. szept. 13. 14:37
 39/65 anonim ***** válasza:

okes adsz tejet a gyereknek,nem gond,en is adok 6hos kora ota,de hazit.

alapproblemaid vannak. 1 a bolti tejet szuksegtelen forralni(azert irom ezt mert hangsulyozod hogy forralt)

2,igen a hazi tej erosebb de ezek szerint nem hallotal a higitasrol.

2010. szept. 13. 14:41
 40/65 A kérdező kommentje:
Úgy fogyott,hogy kellett kelés után,ebéd után mielőtt aludt,és este lefekvés előtt is..ha nem aludt el simán akkor még később is itta.Már rég volt nemtudom kiszámolgatni,de határozottan emlékszem hogy iszonyat sok fogyott.És emellett még evett normális ételt napközben.
2010. szept. 13. 14:41
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!