Elfáradtam,mit tegyek?
Figyelt kérdés
8 hónapos a babám,nagyon ragaszkodó és nem lehet egyedül hagyni sosem mert sír egyből.Állandó jelleggel beszélni,játszani,fogni kell.Emellett éjszaka is felkel még szopizni vagy 3-4x.Napközben kb 20 perceket alszik csak.Ha fekszem mellette akkor alszik tovább.Elfáradtam.Több mint 8 hónapja nem aludtam egy normálisat.Már most az se tölt fel ha elmegyek egyedül vásárolni vagy ha egyedül meg tudok főzni,takarítani.Már kedvem sincs hozzá pedig eddig jól esett még ez is.Elfogyott a türelmem is.Nagyon szeretem a gyerekem de mikor meghallom,hogy sír eltudnék szaladni.Mit tegyek?
Negatív kommentelőket nem kérek,úgyse foglalkozok velük.Aki tud segíteni annak meg nagyon szépen köszönöm.
2022. febr. 4. 07:59
21/23 anonim válasza:
A konyha miert fontosabb neked mint a sajat testi, lelki egeszseged ?
22/23 anonim válasza:
Ha nem bírod elengedni a takarítást, akkor vegyél egy hordozót, és kösd a hátadra a gyereket. Én napközben azzal mászkálok vele itthon, ő figyel jobbra-balra, néha magyaráz, meg szoktam neki kommentelni, hogy épp mit csinálok, hogy ne nyekergjen. Ha bealudt, akkor meg vagy alszok vele, vagy eszek/kávézok nyugiban. Ha szalad a lakás, mert nekünk is vannak olyan napok, akkor ez van. Hacsak nem egy tanyán élsz, ahol művelni kell a földet, állatokat etetni, és így tovább, akkor ha 1 hétig nem csinálsz semmit, az se annyira durva, hogy ne tudj aludni egy éjszakát úgy, hogy reggel kipihenten kezd a napot. Ha pedig rendelsz ételt, akkor azon túl, hogy egy napra időt spóroltál a főzéssel, a mosogatást is megúsztad, mert nem lesznek koszos lábasok, stb.
23/23 anonim válasza:
És akkor mivan, ha úszik néha a lakás? Semmi. Egyébként a férjed is elpakolhat, mert neki is 15 perc max.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!