Elfáradtam,mit tegyek?
8 hónapos a babám,nagyon ragaszkodó és nem lehet egyedül hagyni sosem mert sír egyből.Állandó jelleggel beszélni,játszani,fogni kell.Emellett éjszaka is felkel még szopizni vagy 3-4x.Napközben kb 20 perceket alszik csak.Ha fekszem mellette akkor alszik tovább.Elfáradtam.Több mint 8 hónapja nem aludtam egy normálisat.Már most az se tölt fel ha elmegyek egyedül vásárolni vagy ha egyedül meg tudok főzni,takarítani.Már kedvem sincs hozzá pedig eddig jól esett még ez is.Elfogyott a türelmem is.Nagyon szeretem a gyerekem de mikor meghallom,hogy sír eltudnék szaladni.Mit tegyek?
Negatív kommentelőket nem kérek,úgyse foglalkozok velük.Aki tud segíteni annak meg nagyon szépen köszönöm.
Egy napra hagyd az apjára, te meg menj el valahová (szülök, testvér, barátnö, stb) és ott aludd ki magad.
Vagy nap közben, ha a baba alszik, te is feküdj le aludni, a házimunka megvár utána is, ne azzal foglalkozz.
Este csinálja meg az apa a háztartást néha, te meg menj aludni.
Ha mindent te akarsz megcsinálni, és mindent tökéletesre, akkor nem a baba miatt nem tudod magad kialudni, hanem mert nem rangsorolsz.
Egy nap alatt a konyha sem lesz annyira problémás, hogy emiatt ne lehetne aludni, meg nappal is lehet csinálni, nem csak éjszaka.
Nem tudom miért lett lepontozva az első hozzászóló, de 100% igaza van.
kérdező vagy - vagy.
A munka meg vár. Mi a fontosabb? A szar mosogatnivaló vagy, hogy kiengyensúlyozott legyél?
nincs nagymama, testvér, barátno, aki hetente 2x szivesen elbabázna pár órát, mig te pihensz/aktivan feltoltodsz?
Ha nincs, akkor nem gondolkodtál takaritonoben? Nagyon sokan élnek ezzel a lehetoséggel, szoval nem ordogtol való, és lehet csak ideiglenesen kéne, amig kicsit konnyebb lesz a babával. Pár óra hetente megfizetheto, gondold meg, nem lenne e segitseg, ha valaki helyetted felporszivoz, letorli a port, elmosogat. Vagy venni egy robotporszivót, száritogépet /nem kell teregetni, vasalni/, mosogatógépet...plusz nem tudom milyen gyakran fozol, de pl. heti egyszer rendelhetsz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!