Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hagyod a babádat,kúszni-mászni...

Hagyod a babádat,kúszni-mászni az egész lakásban?

Figyelt kérdés

En nem igazan szeretnem a foldre le tenni felek hogy megeszik valami szoszot,hajat,szort stb. Es hogy beuti magat a szekrenybe stb.

Van neki egy 120x120-as jarokaja habszivaccsal szival eleg nagy es biztonsagos

2022. jan. 24. 21:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
86%
Soha nem éltünk koszban, de mikor elkezdett kúszni bizony volt,hogy minden nap porszivoztam. Nem szabad korlátozni, nem halad megfelelően a mozgásfejlődése. Úgyis követed mindenhová, nem hagyod hogy megegyen mindent. Egy pici kösz, pedig kell is.
2022. jan. 25. 01:02
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha tervben van hogy megtanuljon 1-1,5 éves kora között járni, akkor nem töltheti a babakorát egy kis 120*120as ketrecben.

Amennyiben azonban az a terv, hogy normálisan fejlődjön, akkor rossz az elképzelés.

Mit gondolsz mi baja lesz ha megeszik egy kis szöszt?

Aztán meg mikor elmarad mozgásfejlődésben, viszed ilyen olyan tornákra, és eszedbe se jut, hogy vajon TE vagy a hibás talán?

Ja takarítani kell, de ha meg is eszik egy kis hajat vagy szöszt... kikakálja.

A lakást meh tedd bababiztossá, így veszélyeset tuti nem eszik meg.

De persze be is zárhatod egy kis ketrecbe.

2022. jan. 25. 03:39
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Takarítok. Egy kis szösztől semmi baja nem lesz. Ha túlzottan bekorlátozom, annál inkább.
2022. jan. 25. 07:18
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Járóka nagyon kicsi neki

( volt nekünk is még a kúszás előttre,vagy arra az időre amíg olyat csináltam plusz nappal abban aludt)

Habszivacs a mozgásfejlődést gátolja, nem segíti.

Kis szösztől semmi baja nem lesz, gondolom takarítasz rendszeresen (??)

Ha beüti magát picit abból tanul meg esni, és a sajàt méreteit.

Szóval én hagytam, és naponta sem mostam fel..

2022. jan. 25. 07:31
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Hagytam màszni, ahova akar. Viszont nagy felületen van kő nàlunk (előszoba, konyha kb. 30nm) oda letettünk extra szőnyeget, ìgy fejlődik.
2022. jan. 25. 09:42
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Egy modern elrendezésű lakásban lakunk, gyakorlatilag a konyhából belátom az egész lakást. A szobájában és az amerikai konyhában engedem szabadon randalírozni, mindennap fel is porszívózok, de csak azért, mert van egy macskánk, akinek azért érezhetően hullik a szőre. A fürdőbe nincs bejárása egyedül, mert ott van a macskaalom, de ha tudok rá figyelni, akkor felőlem ott is kúszhat-mászhat, vagy bejön velem, amíg én gyors megmosom a hajam. Járókánk nincs, meg babakarámunk, vagy egyéb akármink. Ha nekem nagyon olyan dolgom lenne, hogy 5 percig egyáltalán nem tudok rá figyelni, akkor beteszem a kiságyába. Ha az amerikai konyhában van dolgom, akkor ő lát a kiságyából, így nem szokott hiszti lenni belőle. :)

Én abban hiszek, hogy nem lehet a széltől is megóvni. Elpakolva sincs minden az alsó polcokról, amit elér és él meg sarokvédő sincs minden bútoron. Néha be fogja verni a fejét, vagy megfog enni egy porcicát, de annyi baj legyen. Még nem jár, így olyan túl nagy veszélynek otthon nincs kitéve.

2022. jan. 25. 09:51
 17/17 anonim ***** válasza:
Persze.
2022. jan. 25. 10:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!