Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha más lett a baba neme, mint...

Ha más lett a baba neme, mint amit vártatok, hogy álltok hozzá jelenleg?

Figyelt kérdés
Én minden kétséget kizáróan tudtam, hogy ha lesz gyermekem, csakis lány lehet és nyilván ezt is szerettem volna. Tegnap a 28 heti uh-ig lány is volt. Az orvos teljes nyugalommal közölte a semmiből, hogy na akkor fixen kisfiú. Mondom mi???? Azóta sem térek észhez, egyszerűen elképzelhetetlen hogy fiú. Azóta sírok nem tudom abbahagyni és fiatal sem vagyok már, nem lesz több, így esélyem sincs egy lányra. Tudom, lényeg az egészség meg bűntudatom is van, másnak alig akar vagy össze sem jön a gyerek, de ha járt már így valaki. Nagyon elkeseredtem, nem tudom elképzelni sem a fiút semmilyen szinten nem még, hogy hetek kérdése és itt lesz.

2021. dec. 15. 18:41
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

8-as vagyok. Én tényleg teljesen tudom milyen érzés. El fog múlni😊

Annyira imádom a fiamat, hogy elmondani nem tudom...

Mikor kB 1 éves volt akkor is amilyen imádattal meséltem róla egy új ismerősömnek, hogy mikor említettem, hogy kislányt szerettem volna és sírtam is, akkor egyszerűen nem tudta elhinni. Mert látta a szememben azt a csillogást, ahogy beszéltem a kisfiamról🥰

2021. dec. 16. 13:50
 22/22 anonim ***** válasza:
74%
13-as vagyok. Nem ismerem Popper idézeteit, akkor beletrafáltam. A gondolat onnan van, hogy a családban van egy rokon, aki teljesen a betege lett annak, hogy nem lánya lett és sokszor beszéltünk róla itthon, hogy ez mennyire megdöbbentő. Ránéztem a fiamra, akivel sokat társasozunk és ez ugrott be, hogy nem tökmindegy?
2021. dec. 16. 14:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!