Lányok, kisfiú után kislány kinek sikerült? Főleg azok válaszát várnám, akik bevetettek valami praktikát. Mennyi időt vártatok a terhességek között és milyen praktikával próbálkoztatok?
Van egy édes drága kisfiam, és gondolkozunk a tesón. Mi elsőre is lányt szerettünk volna, de egyáltalán nem bántuk a kisherceget sem. Egyébként persze fő az egészség, de légyszi ne mondjátok, hogy teljesen mindegy, mert persze tudom én is. Inkább csak rásegítenék, aztán a többi úgyis a sors kezében van. :) Azok ne írjanak akiknek csak úgy, kvázi véletlenüll fiú, majd lány páros lett, mert attól nem leszek okosabb :)
Szivesen olvasnék tippeket is!
Én nagyon erősen koncentráltam. Azaz hittem. Kb már tinikoromban megvolt a fiúnév, merthogy nekem fiam lesz, és az lesz a neve.
28 évesen szültem. Fiút.
Soha nem fordult meg a fejemben, hogy lányom lesz.
Talán ezt butaságnak tartod. (én vak szerencsének ;-))
Akkor miért hiszed, hogy az étel meghatározhatja a nemet? Vagy az együttlét ideje? Vagy bármi?
Amiket olvasol, azoknak bejött ( a vakszerencse). És lehet, hogy a 2x annyi ember, akinek nem, az nem írja le, tehát nem olvasod.
Akkor praktikázzál. Biztos van egy tuti atomtitkos módszer csak nem hozták nyilvánosságra az orvosok, de majd itt a gyakorin.
Jaj a butaság olyan határtalan :((
Ovulacio elotti egyuttletbol szuletett a fiunk, aztan ugy gondoltuk, a kisteso is jo lenne, ha fiu lenne, ugyanigy, ugyanakkor voltunk egyutt es kislany lesz a teso, szoval, nalunk nem jott be a praktika.
Esetleg huvelyoblitest probald, az talan er valamit.
Jaj Istenem..miert kell ennyire rosszindulatúnak lenni? Tudtommal mindenki azt kérdez, amit szeretne ezen az oldaon, vagy nem?
De itt a sok rosszindulattól látni se lehet. Nem vagyok nyilvan én sem hülye. Igen, valóban lehet, hogy akinek bejött valami annak amugy is fia vagy lanya lett volna és semmit sem tett hozzá, amit taktikázott, praktikázott. Én csak kérdeztem valamit, ami érdekelt. Az értelmes válaszokat viszont köszönöm szépen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!