6 honapos baba anyukai, apukai! Csemetétek mekkora meretu ruhakat hord, illetve hany kg-osak? Kisfiu, kislany? Minden valasz erdekel. Csak kivancsisag, koszi!
Figyelt kérdés
2018. okt. 30. 17:27
1/11 anonim válasza:
Kislány, 7,5kg, 74 méret többnyire de márkától függ
2/11 anonim válasza:
74-es hordott mindkettő ennyi idősen. De eltérő a márkák méretezése, f&f szerintem reális, így azt írtam. Lányom pont ekkor nőtte ki a 68-ast, fiam már korábban. 8 kg volt mindkettő.
3/11 anonim válasza:
A fiam 6 hónaposan 9 kg és 72 cm volt. 74-es ruhákat hordott.
4/11 anonim válasza:
Kislány, 9,5 kg, 74-est hord.
Megijedtem, hogy pár hétig lesz rá jó ez a méret, de az utóbbi egy hónapban (mióta kùszik) 2 dekát hìzott. Viszont nyúlik.
6/11 anonim válasza:
8hos a fiam de 6honaposan 7,2kg volt kB és 64 centi.
62es ruhákat hordott és a kisebb 68asokat
Most 74est
7/11 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat!
2018. okt. 30. 20:39
8/11 anonim válasza:
6oa vagyok.. Miért csak én vagyok lepontozva. Sőt egyáltalán pontozva.
Ekkora a fiam. Én Kis növésű vagyok, egyenlőre úgy néz ki örökölte.. De nem duci baba... Vagy mi a gond?
9/11 anonim válasza:
7 hónapos lányom 6 hónaposan 7,4 kg volt és 74es ruhákat hord.
10/11 anonim válasza:
👏 a lepontozóknak, ennél nagyobb örömötök már ne legyen a héten. 😘
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!