Valakinek bevált a szódabikarbóna teszt/ kínai fogantatás naptár/ inga?
Igen, igen.... Tudom! :) De már 28 hetes vagyok és mindenki kíváncsi. A pocaklakó meg szégyenlős. És mit ad Isten, pont volt itthon szódabikarbóna. :)
Szóval, minden lányt mutat: a szódabikarbóna, a naptár még az inga is. Május 18-án megyek UH-ra. Valakinek beváltak ezek?
minden ilyen szerint lányt várok. hasformából is azt mondták, sőt anyám elment látóhoz is :D ő is lányt látott :D
én is, férjem is, és 2 orvos is, egyértelműen láttuk a fütyit, zacsit :D konkrétan pénteken belenyomták a monitoron kinagyított férfiasságát :D
de még így is azt mondja a család, hogy ők jobban tudják ;)
elsőnél is ez volt amúgy, ő is fiú :)
Megnéztem ezt a kínai naptárt és hát tesómnak így lánya kellett volna szülessen, sőt akkor is ha hónapokkal előbb vagy később fogant, de még akkor is ha 1-2 évvel eltérő életkort nézek, szóval konkrétan a lány tenger közepén van.
De fia született. :)
Mi most várjuk. Még nem tudjuk de ez a kínai naptár fiút mond, a Jónás naptár lányt, egyéb mágia nem volt. Valamelyiknek biztosan igaza lesz!
Én tegnap voltam a 20. heti genetikain és még mindig nem tudták megmondani nekünk sem, pedig már nagyon kíváncsiak vagyunk :) de ezek szerint, lehet hogy később sem fogja megmutatni?? Mindig percekig nézik, de keresztbe teszi a lábát, meg elbújik, meg rettentően mozog közben.
Voltatok már 4D-n? Ha igen ott sem tudták megállapítani? Mi még nem és abban reménykedem, hogy majd ott meg tudják mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!