Szerintetek kisfiút vagy kislányt könnyebb pelenkázni, és miért?
Szerintem egyiket sem könnyebb vagy nehezebb másra kell
Figyelni.
Könnyebb? Ha nyakig fossa magát, ugyanúgy csodás érzés kivakarni belőle egy fiút, mint egy lányt.
Egyébként meg nyilván rendesen tisztába teszem a gyerekemet, nem függ ez attól, hogy fiú vagy lány.
Van fiam és két lányom is. Egyforma.
Mindkét nemnél figyelni kell, de nem egy nagy ördöngösség.
Inkább a gyerek habitusa a döntő. A középső gyerek (lány) elég nehezen tűrte már 2 éves kora után, hogy épp korlátozzák a mozgásában, cselekvésben, így ő elég problémás volt, hisz szabadulni akart.
6, nálunk a lány is képes volt lepisilni a pelenkázóval szemközti falat. :D
Ugyanolyan, csak másra kell figyelni.
6-os fiúnál viszont lehet látni, ha kezd rájönni a kisdolog, mert megdagad a fütyije és kicsit "harmatozik" mielőtt megindul a pisisugár, lánynál csak hirtelen jönni kezd.
Amúgy egyik barátnőm kislánya sokszor sugárban pisil pelenkázáskor, van hogy felfelé, mint a fiúk mert valahogy úgy áll a nunija.
Ugyan ezen a kérdésen kattogok, kisteso fiú lesz :)
Viszont nekem a lányom is képes volt 1 hetesen éppen leesett, gyulladt köldökön pisilni magát. Mai napig nem érem fel ésszel hogy hozta össze.
Nekem fiam és lányom is van, a fiúkat szerintem könnyebb pelenkázni.
A lánynál jobban figyelni kell, ha kakis a pelus, a nunit alaposan meg kell tisztítani, fiúnál nincs ilyen gond és sokszor a zacsija megakadályozza, hogy előre is jusson kaki a pelenkában.
Pucérkodásnál is könnyebb észrevenni, ha a kisfiú slagolni készül, mert megmerevedik előtte a kukaca.
Nyáron is ha tojt egyet, és kipucoltam belőle, akkor utána sokszor hagytam pucéran fetrengeni, miközben volt nálam egy tetrapelus.
Ha láttam a fütykösén, hogy izzítja a szökőkutat, csak ráfogtam a pelit a kezemmel, és abba ment a műsor.
Ha megkönnyebbült, letörölgettem, és mehetett tovább a fetrengés ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!