Kislányt hogyan kell pelenkázni nagy dolog után?
Hogyan tisztítjátok ki a nemiszervbe került kakit?
Mert nálunk minden egyes alkalmommal jut oda is, és már kezdek aggódni nehogy valamit rosszul csináljak és fertőzést kapjon. Előre is köszi a válaszokat!
Nekem is tud akkorákat tojni,hogy megy mindehová,pedig még csak egy hónapos és anyatejes ^^
Én minden kaka után vízzel is lemosom.Alap,mert a sajátomat is megmosom mindig...akkor gondolj bele,hogy ő egész nap pelusba...brrr:S
Én kitartok e mellett,persze előtte azért óvatosan szedd /töröld ki a kakit...a fertőzés kizárt,ha meg is mosod rendesen ^^
Én először vizes vattával letörlöm a popsit, hogy ne kenjük szét még jobban a "termést". Majd kitisztítom a suniját is. Széthúzom és vizes vattával kitörlöm a kakit. Kifelé törlöm.
Aztán a zuhanyt megnyitom, nyakamba veszem a gyereket és megmosom alulról rendesen.
Így tuti tiszta lesz, mert akárhogy törölgetem, bizony én érzem, vagy érezni vélem a bőrén a kaki szagát.
Popsitörlőt amúgy is csak utazáskor használunk, otthon vizes vatta van.
tegnapelőtt 10:17 vagyok
Én a zuhanyrózsát a kád csapjára teszem keresztbe, úgy nyitom meg a vizet, gyereket ölbe veszem és a hóna alatt megtartom, a feneke lóg, úgy mosom meg.
Kívülről nézve biztos horror a látvány, de a lányom elvan a vízmelegítő bámulásával, én meg gyorsan végzek.
Csapban nem tudtam mosni, nem esett kézre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!