Szerintetek kisfiút vagy kislányt könnyebb pelenkázni, és miért?
Akkor csak az én lányom pisilt ilyen visszafogottan? :D nekem tényleg tök új volt ez a mindenfelé slagolás :D
Egyébként igen, észre lehet venni kisfiúnál, ha pisilni fog, csak amikor a fenekéről törlöm a kakit, nem mindig látom. De biztos csak gyakorlat kérdése, már egyre ritkább a baleset :)
Mind a két nemnél ugyanúgy vannak buktatók, tehát oda kell figyelni rájuk.
Aki azt írta, hogy a kislányt nehezebb, mert valakije összeszedett egy csúnya fertőzést, annak írom, hogy a kisfiúk is ugyanúgy össze tudnak szedni ilyen csúnya fertőzést, fitymazsák gyulladásnak hívják, tehát különbség ebben sincs.
A fúk és a lányok pelenkázásánál más-más dolgokra kell odafigyelni, ez való igaz, de egyik sem könnyebb vagy nehezebb a másiknál.
11-es próbáld meg valahogy ráhozni a pisilést amikor bontod ki, így nem fog akkor lőni ha a popsiját pucolod. :)
Nekem több módszer is bevált pl. hirtelen kinyitom a pelit, aztán ráfújok a kukijára és visszazárom, vagy belógatok neki a meleg pelusba egy hideg törlőkendőt, mert sokszor a hidegtől pisilnek.
Olyan is volt, hogy kibontottam és láttam, hogy ácsorog neki, de hiába vártam, nem jött semmi. Ilyenkor kiváltottam a pisireflexet azzal, hogy kicsit megrázogattam a fütyijét és már szépen nyílt is ki a vízcsap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!