5 éve voltunk házasok, amikor megszületett az első gyermekünk
És 10 éve voltunk egy pár.
2020. jún. 21. 22:16
2/17 anonim válasza:
Esküvő után rögtön jött, előtte nem próbálkoztunk, nekem fontos volt, hogy ne terhesen álljak oltár elé. Nehéz volt várakozni addig, nálunk minden adott volt előtte is.
2020. jún. 21. 22:26
3/17 anonim válasza:
Egy éves volt a gyerekünk az esküvőn és nem volt még saját lakásunk. Egyikhez sincs köze.
2020. jún. 21. 22:54
4/17 anonim válasza:
Az esküvőnk után 3 hónappal, megszületett a kislányunk.
2020. jún. 21. 23:05
5/17 anonim válasza:
Nem vayunk házasok, 10 éve vagyunk együtt, 2 gyerek. Szerintem ez nem a papirtól függ, hanem attól, hogy megvan-e a gyerekhez szükséges feltétel, pl anyagiak...
2020. jún. 21. 23:27
6/17 anonim válasza:
5eve voltunk együtt, október 21en volt a házasság, október 22en ("naszejszaka vagy mi a franc 😂) fogant a fiunk. Pont ma vagyunk 7 éve együtt 🥰
2020. jún. 22. 01:14
7/17 anonim válasza:
8 éve voltunk együtt. Eredetileg nem is akartunk összeházasodni, de gyermeket már régóta szerettünk volna. Sajnos minden erőfeszítésünk, meddőségi kezelések ellenére sem sikerült, 7 év után sem.
Eldöntöttük, hogy 'két vasat tartunk a tűzbe', és beadjuk a papírjainkat örökbefogadásra is, de ehhez össze kellett házasodnunk előbb.
A 6. lombikunkkal párhuzamosan volt az esküvőnk is. Néhány nappal utána kaptam vissza 2 embriót. Egyikükből megszületett a kislányunk 8 hónap múlva.
2020. jún. 22. 06:19
8/17 anonim válasza:
Júliusban volt az esküvőnk, novemberig védekeztünk még, amíg meg nem lett az elegendő önerő a lakásvásárláshoz. Áprilisban fogant a kisfiunk.
Ennyit nem volt vészes várni és közös döntés is volt minden.
2020. jún. 22. 08:41
9/17 anonim válasza:
Két hete volt az esküvőnk, 28 hetes terhes vagyok :D
2020. jún. 22. 09:30
10/17 anonim válasza:
Mar az eskuvo elott par honappal probalkoztunk de nem jott ossze 1 evig, kozbe osszehasodtunk. Kiderult h meddo vagyok nem lehet termeszetesen gyerekem. Jott a lombik es elso sikerult azota mar itthon van velunk a kicsikent de 2 evet vartunk ra es beleszkadt a szivem minden honapban... mi ugy birtuk ki ezt az idoszakot h rengeteg programot csinaltunk kettesben es baratokkal is, sokat utazgattunk probaltuk elvezi az eletet de igy is voltak nehezebb pillanatok
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!