Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Esküvő után mennyit vártatok...

Esküvő után mennyit vártatok a babára? És hogy birtátok ki azt a bizonyos időt hogy lehessen?

Figyelt kérdés

Úgy értem hogy közben nagyon akartatok volna, másnak volt is de nektek még nem lehetett.

Pl férjeitek nem akarta vagy még nem volt saját lakás.

#baba #Várt pillanat
2020. jún. 21. 22:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
A harmadik házassági évfordulónkon már babát vártam. Májusban esküdtünk, következő év februárjában vettünk lakást, majd egy évre rá kezdtük a próbálkozást (kicsit még összeszedtük magunkat anyagilag). Nem volt egyszerű kivárni, de az még mindig jobb volt és könnyebb, mint a próbálkozással eltelt hónapok. Nem mintha olyan rettenetes sokáig tartott volna (9. hónapban jött össze), de amikor az ember úgy dönt, szabad akaratából, hogy még nem akar gyereket ilyen-olyan okokból, az mégis csak könnyebb, mint mikor már akar és mindent megtesz érte, de mégsem jön.
2020. jún. 22. 10:28
 12/17 khniki ***** válasza:
100%
Esküvő után kezdtünk próbálkozni, fél év után estem teherbe. Nagyon vágytunk közös gyerekre, nehéz volt a várakozás.
2020. jún. 22. 11:57
 13/17 anonim ***** válasza:
Szerintem aki értelmes ember és felelősségteljesen vállal gyereket az tud uralkodni a "jajj babucikát akarok" ösztönön. Ehhez hozzátéve, hogy a legtöbb ember nevetségesen rövid kapcsolat után már házasodik is a párjával akit alig ismer nem is baj ha várnak pár évet esküvő után.
2020. jún. 22. 12:24
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Tavaly volt az esküvőnk, eredetileg még szerettünk volna várni 1-2 évet, nem lakhatás meg egyéb anyagi dolgok miatt, hanem mert akkor így éreztük. Viszont közben változott a véleményünk és igazából mindketten kezdtük úgy érezni, hogy már szeretnénk. Ez volt tavaly év végén, még eddig nem jött össze, de nem sietünk igazából :)
2020. jún. 22. 13:14
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Még nem vagyok házas, de esküvő után 1-2 évet szeretnék várni a gyerekvállalással, mert szerintem fontos, hogy férj és feleségként összerázódjunk, kettesben legyünk, kialakítsuk a saját "házi tűzhelyünket".
2020. jún. 22. 15:40
 16/17 anonim ***** válasza:
83%
Nekünk 3 hét múlva lesz az esküvőnk és úgy tervezzük, hogy a nászéjszakán kezdjük a próbálkozást. :) Egyébként 3 éve vagyunk együtt, 2,5 éve élünk is együtt.
2020. jún. 22. 19:22
 17/17 anonim ***** válasza:
Az esküvő után 11 hónappal született meg a lányom.
2020. jún. 23. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!