Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért mondjátok bizonyos...

Miért mondjátok bizonyos nevekre, hogy elcsépelt?

Figyelt kérdés
Olyan nevekre irjátok itt, hogy minden 2. lánynak ez a neve, ami a 70-80. közt van az utóbbi évek statisztikájában. Miért kell elvenni más kedvét egy névtől a hülyeséggel? Az első 10-20at még megértem, de ez így inkább csak rosszindulat.
2018. nov. 20. 21:40
 1/5 anonim ***** válasza:
85%
Ok igy gondoljak. En igazabol azt nem ertem, hogy minek irja ide ki valaki is, hogy szerintetek ez a nev szep? Vagy az a nev jo? Stb. Ha en ugy gondolom, h az en gyerekemnek azt a nevet adom EN akkor, ki nem szarja le, h masnak (idegeneknek) elcsepelt/kisebbségi/szappanoperas/ akarmilyen.. Hat tudod kit erdekelne.
2018. nov. 20. 21:45
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Biztos van, aki direkt csinálja, de az is biztos, hogy van aki tapasztalatból mondja, mert az ő környékükön az a jellemző. Mifelénk a játszin pl. csak egy Bence van 0-10 évesig, az én lányom meg Villő, és elég rendesen meglepődtem mikor 8 év körüli kislányok kiabaltak a nevét... Aztán ahogy jobban figyeltem, kiderult, hogy egy másik 8 év körüli kislánynak szóltak. (Az én lányom 1 éves). Manuel is van mifelénk, Anna viszont nincs. Ahogy Csinszka is van, meg Léda, de Hanna, Jázmin és Máté pl szintén nincs. Ha a játszit nézem, akkor nálunk egyáltalán nem teljesül a statisztika. (írom ezt úgy, hogy mi direkt adtunk olyan nevet, ami nincs a top 100ban)
2018. nov. 20. 22:11
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Mert nekem pl tenyleg idegesito, hogy felenk az osszes kislanyt Lilinek hivjak (jo tudom van Lilien es Liliana is de egykutya). Az is megdobbento h megkerdezek 10 embert h hogy fogja hivni a gyereket es 8 ugyanazokat a neveket mondja. Talan arra is kene gondolni h a gyerek mennyire fogja elcsepeltnek erezni a sajat nevet. Persze mindenki olyat ad amilyet akar,koztuk te is.
2018. nov. 21. 07:33
 4/5 anonim ***** válasza:
ha véleményt kérsz akkor számíts rá hogy ilyen is lesz közte. mert valaki ezt gondolja róla.
2018. nov. 21. 09:27
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem kértem véleményt, csak olvasgattam a kérdeseket.
2018. nov. 21. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!