Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Pár hónapos baba mellett...

Pár hónapos baba mellett meddig fogadtok látogatókat, vendégeket egy nap, hány órától mondjátok, hogy akkortól már ne jöjjön senki?

Figyelt kérdés
Legyen az család, barát.
2018. okt. 31. 09:39
 1/8 anonim ***** válasza:
83%

Nekem nem volt ilyen…

A babával a rutinunkat ugyan úgy csináltuk hogy volt itt valaki hanem

Tehát hogyha baba alszik akkor amikor jött valaki és akkor aludt akkor álmában látta

Hogyha ébren volt akkor ébren láttam hogyha ennél kellett akkor elvonultam megszoptattam mindenki megértette

Engem az sem zavar hogyha fürdetéskor és azután van itt valaki

Csak olyankor van egy kis felnőtt idő

Gyerek nélkül beszélgetés stb

Kivéve hétköznap mert a férjem korán megy dolgozni úgyhogy azért este nagyon ritkán talán a testvérem szokott itt lenni voltunk este kilencig

De ezt mindenkinek magának kell érezni hogy mit bír és mit nem

Én kifejezetten szeretem hogyha van itt valaki és kizökkenek a Peluscsere szoptatás altatás... gyerekkel játék .....főzés mosás takarítás közül

18 hetes

2018. okt. 31. 09:49
 2/8 anonim ***** válasza:
83%
Bocsi diktáltam és nem vettem észre hogy egy két szót elír de szerintem érthető
2018. okt. 31. 09:50
 3/8 anonim ***** válasza:
64%
reggel 8-tól este 8-ig, bár nyilván előtte kell egy telefonhívás, hátha esetleg vismajor van.
2018. okt. 31. 09:52
 4/8 anonim ***** válasza:
83%
Nyilván nem próbálkozik senki a bevett vacsora-fürdetés intervallumtól, azaz olyan hat órától már senki nem akar jönni.
2018. okt. 31. 09:56
 5/8 anonim ***** válasza:

Első vagyok

Nyilván bejelentkezés nélkül senki nem jön

Szüleim itt laknak nagyon közel és még ők sem ugranak be anélkül hogy nem szólnak előtte

2018. okt. 31. 09:57
 6/8 anonim ***** válasza:
90%
Fél 8-kor van fürdés, utána vacsi, kis összebújás, mese, alvás. 7-től pakoljuk a szobáját, onnantól nem kívánatos személy senki az itt élőkön kívül. Reggel 9 után kel, 10-től lehet jönni nyugodtan, a nappali alvásokra nem feszülünk rá.
2018. okt. 31. 10:15
 7/8 anonim ***** válasza:
Hozzánk bármikor jöhetnek. Megoldjuk.
2018. okt. 31. 18:39
 8/8 anonim ***** válasza:

Ilyen konkrét kikötés nem volt. Fürdés előtt elment már mindenki, és igazán olyan korán se jöttek sosem.

Amikor nektek kényelmes.

2018. okt. 31. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!