Pár hónapos baba mellett meddig fogadtok látogatókat, vendégeket egy nap, hány órától mondjátok, hogy akkortól már ne jöjjön senki?
Nekem nem volt ilyen…
A babával a rutinunkat ugyan úgy csináltuk hogy volt itt valaki hanem
Tehát hogyha baba alszik akkor amikor jött valaki és akkor aludt akkor álmában látta
Hogyha ébren volt akkor ébren láttam hogyha ennél kellett akkor elvonultam megszoptattam mindenki megértette
Engem az sem zavar hogyha fürdetéskor és azután van itt valaki
Csak olyankor van egy kis felnőtt idő
Gyerek nélkül beszélgetés stb
Kivéve hétköznap mert a férjem korán megy dolgozni úgyhogy azért este nagyon ritkán talán a testvérem szokott itt lenni voltunk este kilencig
De ezt mindenkinek magának kell érezni hogy mit bír és mit nem
Én kifejezetten szeretem hogyha van itt valaki és kizökkenek a Peluscsere szoptatás altatás... gyerekkel játék .....főzés mosás takarítás közül
18 hetes
Első vagyok
Nyilván bejelentkezés nélkül senki nem jön
Szüleim itt laknak nagyon közel és még ők sem ugranak be anélkül hogy nem szólnak előtte
Ilyen konkrét kikötés nem volt. Fürdés előtt elment már mindenki, és igazán olyan korán se jöttek sosem.
Amikor nektek kényelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!