Ha más lett a baba neme, mint amit vártatok, hogy álltok
hozzá jelenleg?
Figyelt kérdés
Én minden kétséget kizáróan tudtam, hogy ha lesz gyermekem, csakis lány lehet és nyilván ezt is szerettem volna. Tegnap a 28 heti uh-ig lány is volt. Az orvos teljes nyugalommal közölte a semmiből, hogy na akkor fixen kisfiú. Mondom mi???? Azóta sem térek észhez, egyszerűen elképzelhetetlen hogy fiú. Azóta sírok nem tudom abbahagyni és fiatal sem vagyok már, nem lesz több, így esélyem sincs egy lányra. Tudom, lényeg az egészség meg bűntudatom is van, másnak alig akar vagy össze sem jön a gyerek, de ha járt már így valaki. Nagyon elkeseredtem, nem tudom elképzelni sem a fiút semmilyen szinten nem még, hogy hetek kérdése és itt lesz.
Kellett kb 2 hét mire nem voltam magam alatt amiért lányom lesz. Már iskolás, hát ez van.
2021. dec. 15. 18:45
2/22 anonim válasza:
Nekem kicsit túlzás amit érzel, de ez én vagyok. Keresd kisfiús anyukák társaságát. Kérdezd meg őket, hogy milyen egy kisfiúval az élet. Így látod milyen az anyukának, és azt is látod, milyen egy fiúval.
Nekem van fiam és lányom is. Imádom mind a kettőt, mondjuk nekem a fiam az egyszerűbb.
2021. dec. 15. 18:46
3/22 anonim válasza:
Mi meg 5 éve babát szeretnénk, mert nem jön össze. Ha örökbeadnád, gondolj ránk.
2021. dec. 15. 19:07
4/22 anonim válasza:
Először is tudd, hogy ez teljesen normális érzés. Még akkor is ha keltik benned a bűntudatot. Hidd el, pár hét és rááll az agyad, mikor megszületik és eltelik pár hét felteszed magadba a kérdést, hogy hogyan is akarhattam lányt, hát én fiús anyuka vagyok. Imádni fogod :)
2021. dec. 15. 19:20
5/22 anonim válasza:
Elnézést, biztos én vagyok gyagya meg lelketlen, de soha nem fogom tudni megérteni ezt. Gyanítom az ilyen emberek attól kevésbé lennének sokkos állapotban, ha az orvos azt közölné, hogy anyuka, baj van.
2021. dec. 15. 19:24
6/22 anonim válasza:
Én fordítva éreztem. Kisfiút akartam mindig is. 19.héten mondta egy orvos, hogy szerinte kislány, gondoltam magamban ez biztos hülye, elmegyek máshoz, több szem többet lát. Baba mozin premier plánba láttam én is hogy bizony bizony kislány. Egy hétig sírtam én is, aztán úgy voltam vele, meglátjuk mi lesz. A leggyönyörűbb kislány lett a bolygón. ☺️
2021. dec. 15. 19:37
7/22 anonim válasza:
Elsőre lányt szerettem volna, lány lett 🙂 másodszorra is titkon kislányt reméltem, meglepődtem mikor mondták, hogy fiú. Nem éreztem semmit. Sőt, szülésig semmit. Aztán rögtön az intenzívre került szülés után, én meg sokkos állapotban sírtam a kisfiamért és egyből beleszerettem, ahogyan ránéztem végre és a kezembe adták. Teljes szívemből szeretem mindkét gyerekem.
2021. dec. 15. 19:48
8/22 anonim válasza:
Ugyanígy jártam, kB ugyanennyi idős terhesen "lett" fiú az addig lánynak hitt babámból. 2 hétig sírtam, de még 2 hét kellett mire totál átálltam. 20 éves voltam és kB 16 éves koromtól alig vártam, hogy anya legyek, és mindig kislányt képzeltem el.
Imádom a fiamat, lassan 10 éves. A szüléskor a mellettem lévő lányos anyukák közül volt pár akinek beteg lett a babája sőt 1 kislány meg is halt... Ilyenkor elgondolkozik az ember mi is a fontos 😕
Lassan 30 leszek most meg nem jön össze a tesó, persze most is lányt szerettem volna az elején de őszintén már most nem érdekel a neme annyira vágyom rá!
2021. dec. 15. 19:53
9/22 anonim válasza:
3. Gyereknek mindig úgy gondoltam lány lesz(nekem van fiú is lány is) de azzal tudtam hesegetni a vágyat, hogy fiú is lehet, de 37 évesen még is neki vágtunk a 3.nak, 8 hónap alatt jött össze, de ő elment, majd 2 hó múlva megint+ volt a tesztem, és tudtam, hogy fiú, de csak az érdekelt, hogy megszülessen.
41 évesen ismét terhes lettem, lány volt, de sajnos beteg, így nem született meg.
2021. dec. 15. 20:04
10/22 anonim válasza:
Én ezt nem tudom megérteni, hogy ilyenen sírnak. Mondom ezt úgy hogy lányt akartam és hetekig fiút mondtak. Nem mondom elvoltam kenődve,de úgy voltam vele sebaj. Megértem ha ettől rossz lesz az ember kedve, talán még egy elpityeredést is, de hogy hetekig sírni, fura.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!