Milyen (baba mellett is könnyen elkészíthető) finomságokkal vártátok a kollégáitokat, amikor babalátogatóba jöttek?
gyroshusit csináltam. Feldarboltam a csirkemellet, gyros fűszerrel befűszereztem, wokba sütöttem. sültkrumplival.
somlói galuskát csináltam hozzá. persze ez időigényesebb.
de csinálhatsz pl piskótatekercset, az pik pak megvan. ha kell, leírom a receptet, irj privit.
én fagyasztott fornettit vettem, azt sütöttem ki és ennyi.
a barátnőim amikor jöttek, nekik somlóit csináltam, de abból is a tupperware-receptet, ami kb. negyed óra alatt megvan, mikróban.
Én egyszerű sütiket szoktam sütni, ha vendégeim jönnek, csupa olyat, amit csak összekeverek és megsütök, nem kell vacakolni vele.
Kakaós csiga, rizsfelfújt, sajtos muffin, csokis muffin, bögrés-mákos, gesztenyés süti, zabpelyhes-csokis keksz.
Ha valamelyik recept érdekel, szívesen leírom neked.
Tyűűű, én elég tróger vagyok akkor, nekem minden sütit a Győrben (Győri keksz, vagy Danone mostmár?) sütöttek az ilyen alkalmakra, mert én nem álltam neki:) Pilóta, csokis keksz, sós rágcsa, üdítő, víz, kávé. Ha nagyon ki akartam tenni magamért, akkor Fornettit hívtam segítségül:)
A lányom már 20 hónapos, mostanság már sütök, ha vendégek jönnek, de akkor is csak az egyszerűbb dolgokat, amelyek gyorsan megvannak. Persze a kicsi is "segít", így dupla idő, amíg elkészül:)
Szerintem amíg a baba pici, senki nem várja el, hogy házitündér legyél, nagyjából mindegy szerintem, hogy mit teszel az asztalra, a vendégek jó esetben nem enni jönnek, hanem tényleg a babádra meg rád kiváncsiak. Legalábbis rám senki nem haragudott, hogy csak chipset rágcsálhatott:)
Lehet kapni fagyasztott panirozott csirkecombot ezt a sütöbe is készitheted, fasirt golyókat is kaphatsz készen
majonézes francia sali az is kész alapból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!