Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Más sem szereti ha más kezében...

Más sem szereti ha más kezében van a kisbabája ?

Figyelt kérdés

Nem arról beszélek hogy 5-10 percig . Hanem olyanról aki még ha többen jönnek is képes mindenki kezéből elvenni, mert csak ő akarja fogni . Ha 10 órán keresztül lenne itt akkor is csak etetni meg tisztába tenni adná vissza nekem . Anyósom csinálja . Múltkor itt volt már 10:00 óta 13:00 előtt férjem el szerette volna venni hogy elköszönhessen tőle rendesen (három hónapos a lányunk ) és alig akarta neki oda adni. Azt mondta :

-Jajj ti egész nap vele vagytok. Hagy fogjam a babácskát ( sosem hívja a nevén azt a szerencsétlen gyereket )

Engem nagyon zavar . Alapból sem szeretem ha más fogja de normális keretek között oké . De anyós úgy tapad rá mint valami pióca . Pláne hogy van egy nagyobb fiú unokája, de őt leszarja( addig érdekelte míg kicsi ) . Hogy közöljem tapintatosan?

Titeket ez zavarna ?

2021. dec. 9. 05:33
1 2 3
 21/27 Derjaderja ***** válasza:
65%
Persze, az anyjával egyeztetve, úgy hogy mindenkinek kényelmes legyen. Általában mindenki szívesen odaadja annak, akinél figyelmet, tapintatot, alkalmazkodast lát.
2021. dec. 9. 11:07
 22/27 anonim ***** válasza:
62%

Persze,hogy ti egész nap vele vagytok hiszen ti vagytok a szülei,kik legyenek egész nap vele,ha nem ti..:D

Jöjjön akkor amikor neked is alkalmas,nem tesz jót a kicsinek se ha folyamatosan ölben van.Szólj ilyenkor rá,tegye le játszó szőnyegezni meg minden.Nem egy játék baba..

2021. dec. 9. 12:17
 23/27 A kérdező kommentje:
13-as rosszul fogalmaztam , mert anyós jelöltekre gondoltam . Nyilván az mindenkinek több is volt .
2021. dec. 9. 15:23
 24/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hasznos válaszokat mindenkinek .

Valamelyik válaszoló írta hogy miért nem engedem megfogni ? Ha nem engedném akkor órákig a kezében lenne olyankor ha itt van ? Mondtam hogy a másik unokáját is pont leszarja, de ahogy egy másik válaszolónál itt is ő a minta nagyi .

Nem hiszem hogy csodálkozni kellene azon hogy nem szeretem . A szemében én egy szar vagyok körülbelül . Csak arra voltam jó hogy szültem egy gyereket. Sógoroméknál is van gyerek ugye 7 éves . Nagy ritkán vigyáz rá és utána a sógornőmet szidja hetekig hogy milyen anya az ilyen hogy lepasszolja neki pár havonta pár órára . Persze a háta mögött . Olyanokat mond hogy minek szült.

2021. dec. 9. 15:31
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Saját tapasztalatból írtam én is. Anyukámat szeretem, nála nem zavart, hogy megfogja. Hiszen pont azért szeretem, mert tudom, hogy számíthatok rá, hogy tiszteletben tartja, amit kérek, tudunk kommunikálni, szóval bízom benne és egy hullámhosszon vagyunk azért általában (ha nem is mindenben, akadnak súrlódások). Na anyósomnál nem szerettem, hogy ha fogja se, mert nem szerettem anyósomat. Pedig ő csak "finoman" kritizált folyton tanácsadás címén, egyébként elég távolságtartó volt velem, de nem csinált semmi rosszat sosem a gyerekkel, és biztos nagyon gondoskodó anyja volt a férjemnek. Viszont a gyerekem az antiszimpátiám már babaként totál levette és legtöbbször üvöltött nála. Most nagyobbként sem mennek hozzá szívesen, pedig soha nem mondtam rá semmi rosszat, hisz ők végülis rokonok, mint írta valaki, a gyerekeim érdeke az, hogy jóban legyenek a nagyszülőkkel. De ez van, én már ebben (is) örökre hibás maradok a szemükben. Volt egyébként amikor nagyon jókat beszélgettünk és azt hittem, hogy na most leszünk kebelbarátnők..., de valahogy valami negatív beszólás aztán megint száz mérföldre rúgta azt a mérleget. Ő mindig másnak látott engem, mint amilyennek én látni szerettem volna magam nála és valahogy nem tudtam neki megfelelni. Aztán már nem is akartam. Szóval van, amin szerintem nem lehet segíteni. 11
2021. dec. 9. 18:17
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
25 nem vesznek le mindent a babák, én nem szeretem anyóst, a lányom viszont szereti, ez így van jól, örülök ha jóban vannak, de én tépem a hajam anyósom megnyilvánulásaitól, persze nem mutatom ki.
2021. dec. 9. 18:49
 27/27 anonim ***** válasza:

Biztos meg van rá az oka amiért utálja az anyósát én teljes mértékben igazat adok neki. Én is hasonló helyzetben vagyok úgyhogy tudom miről beszél.

Nálunk sógornőm akart így bevágódni, de elküldtem melegebb éghajlatra. Ha a gyerek születése előtt se voltunk jóban, ezután se leszünk. Jött hozzánk mintha mi sem történt volna,na én szépen kitessékeltem. Ez meg hogy az anyósa akarja játszani az anya szerepét, ez felháborító. Lehet menni megnézni a gyereket, de ne idegesitse már direkt ezzel hogy kikapja a kezéből.

És még egy valami! Nálunk is most fog érkezni a kistesó de én már előre kijelentettem hogy nem lesz kézről kézre adva a pici járvány kellős közepén.

2021. dec. 11. 15:03
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!