Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Más sem szereti ha más kezében...

Más sem szereti ha más kezében van a kisbabája ?

Figyelt kérdés

Nem arról beszélek hogy 5-10 percig . Hanem olyanról aki még ha többen jönnek is képes mindenki kezéből elvenni, mert csak ő akarja fogni . Ha 10 órán keresztül lenne itt akkor is csak etetni meg tisztába tenni adná vissza nekem . Anyósom csinálja . Múltkor itt volt már 10:00 óta 13:00 előtt férjem el szerette volna venni hogy elköszönhessen tőle rendesen (három hónapos a lányunk ) és alig akarta neki oda adni. Azt mondta :

-Jajj ti egész nap vele vagytok. Hagy fogjam a babácskát ( sosem hívja a nevén azt a szerencsétlen gyereket )

Engem nagyon zavar . Alapból sem szeretem ha más fogja de normális keretek között oké . De anyós úgy tapad rá mint valami pióca . Pláne hogy van egy nagyobb fiú unokája, de őt leszarja( addig érdekelte míg kicsi ) . Hogy közöljem tapintatosan?

Titeket ez zavarna ?

2021. dec. 9. 05:33
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
74%
Azért zavar, mert nem szereted anyósod.
2021. dec. 9. 07:20
 12/27 anonim ***** válasza:
95%
11-es beletrafált. Neked anyósoddal van bajod. Amúgy joggal, én sem bírom ha valaki kritizál meg kikapkodja a kezemből a gyereket. Egyébként én anyósom ugyanezt csinálta, ha nála voltunk, akkor kérdés nélkül húzta ki a gyereket a kezemből. Innentől zavart az is ha hozzáért. Ellenben apuka, anyám vagy akár normális rokon egyáltalán nem zavart...
2021. dec. 9. 07:50
 13/27 anonim ***** válasza:
35%

Nekem voltak nagyon jó fej anyósaim

Ja, aki minimum háromszor házasodik...

2021. dec. 9. 08:02
 14/27 anonim ***** válasza:
66%
Én nem szeretem odaadni olyannak a babát aki annyira tapad rá, hogy szinte közénk áll. Ez van. A gyerek az enyém. Különösen a csecsemő. Anyóspajti meg tartsa tiszteletben hogy a gyerek és anyja vagy apja közti kötődés fontosabb nála.
2021. dec. 9. 08:19
 15/27 anonim ***** válasza:
87%

Nekem apósom volt ilyen. Kérdezés nélkül tépte ki a pár hetes gyereket a kezemből, és a férjemnek se akarta vissza adni, amikor elkezdett nála sírni. Vitte körbe a rokonok között, és mindenfélét mesélt a gyerekről, amik igazak se voltak, hogy a nagy közönség előtt jó nagypapaként tűnjön fel. Volt hogy besokalltam, felálltam és eljöttünk.

Olyan is volt, hogy esküvőn, csak épp hogy elkezdett mindenki enni, a lányom is evett (ekkor 8 hónapos volt) és nem viccelek két percenként oda jött, hogy ő elvinné, úgy hogy még a lányom nagyban evett.

Nekem azzal nincs bajom, ha valaki megfogja a gyerekeim, és segít, de kérdezzen. Nem lehet egy csecsemőt csak úgy kitépni az anyja, vagy apja kezei közül.

Mondjuk nekem ott lett elegem és azóta nem megyek hozzájuk, amikor kijelentették, hogy az én gyerekeim az ő vigaszdíjjuk, mert meghalt az egyik fiúk. (Pont akkor derült ki a terhesség, amikor meghalt).

És nem is hasonlít a lányom rá, de folyamatosan ezzel jönnek, hogy tisztára olyan, mint az elhunyt gyerekük.

2021. dec. 9. 08:36
 16/27 anonim ***** válasza:
37%
Te anyósodat utálod azért zavar. Normális, hogy ő akarja fogni abban a kevés időben amíg láthatja. Tudod ők rokonok.
2021. dec. 9. 08:38
 17/27 Derjaderja ***** válasza:
55%

Nekem sem volt segítségem, de inkább az, mint egy ilyen erőszakos nő. Engem rettenetesen zavarna amúgy, nem az a baj, hogy egy kicsit játszik vele, hanem lehet az írásodból érezni, hogy ez az igazi nyomulós közèpkorú/idősebb nő, akinek széles a képe mint egy dömper, és nem veszi másol jelzéseit soha, bezzeg minden kimomdott kérésre megsértődik.

Én ugrok erre a típusra, nálunk tuti konfliktus lenne belőle.

2021. dec. 9. 09:52
 18/27 Derjaderja ***** válasza:
73%
16. Persze normális, hogy AKARja, vagy inkább szeretné, de ha belátást és önmérsékletet tanusítana a kivitelezésben, az lenne igazán normális.
2021. dec. 9. 09:54
 19/27 anonim ***** válasza:
66%

Én nagyon szeretem, ha más kezében van, de nem mindegy hogy kiében. Anyukámnál pl. már az a fura, ha vissza akarja adni. Mindig mondom neki, hogy tartogassa csak nyugodtan... :D A barátnőimnél, közelebbi ismerősöknél szintén. Amint belépnek az ajtón, már adom is a kezükbe. Akikkel érzem, hogy bizalmatlan vagyok, azok távolabbi ismerősök, olyanok, akikkel régen találkoztunk és féltem egy picit a babánkat a kezükben. De nyilván ott vagyok, nagy baj nem történhet, szóval igyekszem ezt leküzdeni.

Anyósom külön kategória, ő inkább az a távolról szeretős mama. Nem kifejezetten jó a kapcsolatunk, a fiát a mai napig agyon puszilgatja, nekem olykor odaböfög egy-egy kérdést (bár főleg addig volt jellemző ez is inkább, amíg terhes voltam), de a gyereket nem akarja fogdosni 2 percnél tovább. Nem mondom, hogy bánom, de nekem fura. Mondjuk ez a verzió biztosan jobb, mint az állandó tapadás. Az, hogy sz*r anya vagyok, mindennapos, amíg nem volt gyerekünk is sz*r feleség voltam, ez csak kiegészült az anyasággal... :D Én elengedem a fülem mellett, kibírom azt a hétvégét, amíg együtt vagyunk, aztán igyekszem kipihenni a lelki fáradalmakat. A férjem mindig megvéd, mellém áll, lepattintja az anyját, ha túlzásokba esne, ez jól esik, így megtanultam tojni a kedves mama véleményére. Azért teher, az biztos, de megnyugtató, hogy nem tud átjönni papucsban. :D

2021. dec. 9. 10:59
 20/27 anonim ***** válasza:
74%

18 nem értem miért ne foghatná meg az unokáját.

Én nem vagyok jóban az anyósommal, de felfogtam, hogy a lányom neki az unokája és érthető, hogy akar vele kapcsolatot.

Kérdező, teljesen negatív vagy, te utálhatod, de nekik az a jobb ha jó a kapcsolatuk, érdemes ezen elgondolkodni.

2021. dec. 9. 11:00
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!