Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Más sem szereti ha más kezében...

Más sem szereti ha más kezében van a kisbabája ?

Figyelt kérdés

Nem arról beszélek hogy 5-10 percig . Hanem olyanról aki még ha többen jönnek is képes mindenki kezéből elvenni, mert csak ő akarja fogni . Ha 10 órán keresztül lenne itt akkor is csak etetni meg tisztába tenni adná vissza nekem . Anyósom csinálja . Múltkor itt volt már 10:00 óta 13:00 előtt férjem el szerette volna venni hogy elköszönhessen tőle rendesen (három hónapos a lányunk ) és alig akarta neki oda adni. Azt mondta :

-Jajj ti egész nap vele vagytok. Hagy fogjam a babácskát ( sosem hívja a nevén azt a szerencsétlen gyereket )

Engem nagyon zavar . Alapból sem szeretem ha más fogja de normális keretek között oké . De anyós úgy tapad rá mint valami pióca . Pláne hogy van egy nagyobb fiú unokája, de őt leszarja( addig érdekelte míg kicsi ) . Hogy közöljem tapintatosan?

Titeket ez zavarna ?

2021. dec. 9. 05:33
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
Engem zavar, sőt, örülök hogy nem rajtam lóg állandóan a gyerek.
2021. dec. 9. 05:48
 2/27 A kérdező kommentje:

Persze ezt az oldalt is meg lehet érteni. :)

De nálunk mióta hazajöttünk a kórházból ez megy . Szinte kitépni a kezemből . Engem meg mindenért kritizál . Engem ez zavar .

2021. dec. 9. 05:51
 3/27 anonim ***** válasza:
94%
Ez teljesen érthető. Nyugodtan állj ki magatokért, nyisd ki a szád, mondd el nekik hogy nem szereted ezt
2021. dec. 9. 05:58
 4/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Megfogadom a tanácsod, mert gondolom addig úgysem hagyja abba. Próbáltam jófej lenni , de ez már sok.
2021. dec. 9. 06:07
 5/27 anonim ***** válasza:
98%
Az, hogy fogja szerinten neked segítség, pihenhetsz, el tudod vegezni amit szeretnel. En orultem volna ha ennyi segitsegem is van, hogy vki neha meg fogja a gyereket. Ha beleszol barmibe akkor emeld fol a hango es mondd meg te, hogy gondolod a dolgokat, a te gyereket. A mama max folvigyazo lehet meg segito, de beleszolasa nulla. En meg anyamnak se engedem, hogy beleszoljin barmibe es elvaron, hogy ha segít havonta egyszer mindent ugy csináljon a gyerekkel ahogy en.
2021. dec. 9. 06:18
 6/27 A kérdező kommentje:

Őt én nem érdeklem ebben a sztoriban. Sosem kérdezte meg hogy vagyok , egyszerűen nem érdekli. Soha nem is segített semmiben .Persze nem is várom el . De maga a gesztus hiányzott kicsit. De eszében nem jutott . Más láttam írta hogy kaját vitt neki vagy ajándékot a kicsinek . Nekem csak ez jutott :

Megkérdezem :

-Hogy vagy Joli ?

-Jól .

Ennyi :D

Nem kérdez csak okoskodik hogy mit hogy csináljak. A fiának egyből mondja :

-jajj kisfiam . Hogy vagy ?

Én meg mintha a világon sem lennék . Mintha valami béranya hordta volna a gyereket. Mindenki azt mondja rám hasonlít a kislány , de ő megmagyarázza hogy nem . :D

2021. dec. 9. 06:26
 7/27 A kérdező kommentje:
A kislányommal nagyon szerencsés vagyok mert végig alussza az éjszakát. Szóval ha napközben nem végzek akkor este befejezem a dolgaim . Az első perctől kezdve egyedül vagyok vele ( persze férjem is itt van de 2 műszakban jár ) az én anyám már sajnos nem él .
2021. dec. 9. 06:29
 8/27 anonim ***** válasza:
Anyóssal éltek?
2021. dec. 9. 06:41
 9/27 A kérdező kommentje:
Nem , már csak az hiányozna. Akkor szokott átjönni ha férjem itthon van . Nem lakik messze sajnos .
2021. dec. 9. 06:53
 10/27 A kérdező kommentje:
Félre ne értse bárki . Nekem voltak nagyon jó fej anyósaim . Apósom nem ilyen , vele ki is jövök . :)
2021. dec. 9. 06:54
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!