Vállalnád a petedonor szerepét, ha közeli rokonod kérne meg rá?
Figyelt kérdés
10 hós a babám, de sógornőméknél már hét éve nem jön össze a gyermekáldás. Már szóba jött az a lehetőség is, hogy donor petét termékenyitenének meg a férje spermáival. S ha szerezne donort, ez már lehetséges is lenne. De én nem tudnám elképzelni, hogy ott nőljön fel a szemem látára, tudnám, hogy ő az enyém. Önzőnek érzem magam emiatt, de hál istennek még nem kértek meg.Bizom benne, hogy összejön nekik egy saját.2010. aug. 31. 14:46
1/40 anonim válasza:
Semmiképpen. Én személy szerint úgy élném meg, hogy van valahol egy gyerekem, akiről nem én gondoskodom.
2/40 anonim válasza:
Nálunk is hasonló volt a helyzet, férjem nővérééknél nem jött össze a baba, a csajszi kitalálta, hogy majd én szülök nekik egyet! Persze azonnal közöltem, hogy ezt azonnal és egy életre felejtse el, keressen más megoldást!
Szerencsére nekik összejött!
A kérdésedre válaszolva, én a donor szerepét sem vállalnám olyan okok miatt, amit Te is leírtál!
3/40 anonim válasza:
Nem. Lehet önző vagyok, de én senkiért nem vállalok ilyen macerát. Ha mit tudom én pl csak így "kivenném a táskámból a petesejtet és odaadnám neki" akkor simán, de ugye ez nem így megy...
4/40 anonim válasza:
Nem. Képtelen lennék rá. Ez nem önzőség, hanem anyai érzések. Akinek már van gyermeke az tudja,miről beszélek.
5/40 anonim válasza:
Nem, képtelen lennék rá. Akámennyire is ő hordaná ki, félig az én gyermekem lenne, nem tudnám odaadni másnak, még a legközelebbi rokonomnak sem.
6/40 anonim válasza:
Nem.
Imádtam kismama lenni,akár 100x végigcsinálnám,de szülés után nem tudnék elválni tőle,hiszen valahol mégis csak az enyém lenne és azt nem élném túl,ha oda kellene adnom bárkinek is.
7/40 anonim válasza:
Én biztosan adnék, hogy segítsek, ha módomban áll.
8/40 A kérdező kommentje:
Hú, köszi szépen csajok, egy picit megnyugodtam, hogy nem velem van a baj. Remélem, soha nem kerül arra a sor, hogy megkérjenek rá, mert nagyon félnék tőle, hogyan lehet ilyen kérést visszautasitani.
2010. aug. 31. 15:05
10/40 anonim válasza:
Nem mennék bele, amiatt, amit a többiek is írtak. ha megkérnének, szépen, de normális hangnemben visszautasítanám és ezt kötelességük tiszteletben tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!