Mennyi fizuval vállalnád/vállaltad az első gyereked?
Figyelt kérdés
2011. aug. 11. 12:19
1/13 anonim válasza:
Az enyém 130.000 Ft nettóban, a párom 83.000-85.000 között keres. Nekem fontos, hogy jó TGYÁS-t és GYED-et kapjak, mert csak 2 évig szeretnék/tudok itthon maradni.
2/13 anonim válasza:
2008:én: br. 196eFt, férjem: br. 240eFt.
Most várjuk a harmadik babánkat, az én fizetésem változatlan (nem mentem vissza dolgozni egyik gyerek után sem), a férjemé br. 430.
3/13 anonim válasza:
Mi is úgy mint az első :) Második kicsit irigykedek rád :p vár nyilván a férjed keményen dolgozik a pénzért :)
4/13 anonim válasza:
Másodi: annak mennyi a nettoja?
5/13 anonim válasza:
Nettó 220 ezer volt a kettőnk jövedelme mikor az első babát bevállaltuk.Most ugyanennyivel várjuk a másodikat.
6/13 anonim válasza:
Én nettó 72000,-, férjem: nettó 120000,-.
Most tervezzük a 2. babát, van saját autónk és lakásunk, amit építettünk, nem dőzsölünk, de nem is éhezünk. A lányunknak mindene megvan.
7/13 anonim válasza:
Nekünk ketten van most nettó 260 körül! Ház, kocsi, hitel nélkül. Most várjuk az elsőt!
8/13 anonim válasza:
Én keveset kerestem, de páromnak voltak jövedelmei, illetve saját házunk, autónk.(11 éve volt)
A máásodiknál (2,5 éve) 140E volt bruttóm, párom jövedelem szintén változó.
Nem havi fix-ből élunk, ami van amikor jó, van amikor nem, mert nagyon rapszodikus, viszont nincs az, hogy x összegnél nem több, mint a havi fix.
9/13 anonim válasza:
+Most 60000,- az enyém + gyed, a férjemé 130000,-, így várjuk a kis tesót.
10/13 anonim válasza:
1.baba előtt: én fizum nettó 200.000, férjemé nettó 150.000.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!