Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tényleg annyira dagi baba?...

Tényleg annyira dagi baba? Őszintén! Tudom nem sovány baba, de ennyire dagi lenne?

Figyelt kérdés
Kisfia 8 hónapos,70cm,8500g. Jó kis hurkás,arányos baba szerintem. De amikor idegenek látják mindenki elcsodálkozik,és csak azt mondogatja milyen dagi,jó súlyban van. Már kicsit bánt. Szerintetek?
2010. aug. 26. 14:06
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
53%
fiam 6 hósan 9 kg volt,mégsem volt kövér. A tiéd meg pláne.
2010. aug. 26. 14:21
 12/19 anonim ***** válasza:

a hosszát a súlyával összehasonlítva éppen arányos. Sem nem sovány, sem nem husi. Pont átlagos, csak a hónapjait tekintve eg ykét héttel az átlag előtt jár. Azért mondják, hogy kis dagi, mert így akarnak kedveskedni! Különösen a nagyi korosztálya, ugyanis még pár éve is a csecsemőre nézve a duci volt adícsérő jelző, és ma is az a szép, ha a kisbabab szép kerek s hurkás, csak a fitneszanyukák fejében a kerekség a nemkívánatossal asszociál, ezért ők nem mondják, hoyg duci. De mindeniki más igen, mert kedveskedni akar.

A kisbabáknak kereknek és puhának kell lennie, kis hurkákkal. Ha nincsennek hurkácskák eg ycsecsemőn, akkor eg ykicsit soványka, vagy éppen lultáplált. A hurkácskák és a kerekség élettani, életkorra jellemző sajátosság.

Örülj neki, ha dícsérik!

Nem nőci ő, hogy sovány legyen!

2010. aug. 26. 14:23
 13/19 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam 8 hónaposan 10,4 kg és 70,5 cm volt.A doki sosem mondta h a dagi lenne,sőt!!!Mindig mondta h milyen azépen,egészségesen fejlődik.Szerintem nincs ezzel baj,az egyik gyerek ilyen a másik meg olyan.Nem egyformák és nincsenek is normák amihez igazodnunk kellene.Nekem mindíg azt mondta a doki,h "nyugodjon meg Anyuka,ha esetleg beteg lesz vagy jönne a foga és nem akar majd enni,legalább lesz miből leadnia!" :))
2010. aug. 26. 14:25
 14/19 anonim ***** válasza:
53%
Hát az én kisfiam 7 hónaposan volt 11kg és 71 cm. Nekem mondta a doktornéni, hogy kövér, fogyóztassam. De sz@rok rá, majd lemegy. Egyébként a férjemmel mi se vagyunk valami soványak :)
2010. aug. 26. 14:46
 15/19 anonim ***** válasza:
53%
Ez egy hülyeség. A kislányom fél évesen 10,5 kg és 69,5 cm volt. Ő se dagi volt, csak hurkás, egy kis gömböc.
2010. aug. 26. 15:22
 16/19 anonim ***** válasza:
53%
butaság, nyugodj meg. Az én 7 hónapos fiam most 70 cm és 8000 gr. Érdekes módon azt mondják rá, hogy nagy baba, nekem mégsem tűnik nagynak. De kövérnek még nem nagyon nevezték.
2010. aug. 26. 15:33
 17/19 anonim ***** válasza:
53%
Szia!nem kövér,az én kisfiam is 8 hónapos,holnap megyünk méreckedni,7 hónaposan 10.20 kg volt és 75 cm.Ő sem kövér,szépen eloszlik rajta.Egyébként én is kapok érte megjegyzéseket,de amig az orvos azt mondja teljesen jó,ő egy nagy baba,addig már nem idegeskedem rajta.Egyébként meg 4 kg felett született.Alapból nagy volt,és 58 cm.
2010. aug. 26. 15:40
 18/19 anonim ***** válasza:
53%

Szia+

Szerintem se dagi.Az én kisfiam 8 hónapos s kb:76 cm és 9500.

Nem mondják rá,hogy dagi,de azt igen,hogy milyen nagy??????????

2010. aug. 26. 16:00
 19/19 anonim ***** válasza:

Szia!

A kislányommal 8,5 hósan méreckedtünk és 9500 gramm volt meg 74 cm!engem is zavar ha ledagizzák...Anyatejes,plussz ugye kajálunk is,de ne eszik sokat!Szerintem jó húsban van ,ezért volt ereje 6,5 hósan felállni!Mondjuk úgy néz ki mint a játszóházban az 1 évesek! :)

2010. aug. 27. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!