Akiknek régóta nem jön a baba! Tudtok őszintén
örülni, mikor ismerősötök bejelenti, hogy terhes? Vagy
az újszülött babáját mutogatja?
Figyelt kérdés
2010. jún. 4. 12:48
1/9 anonim válasza:
Nem tudtam őszintén örülni,irígy voltam..:-(
Első gondolatom az volt,nekem miért nem lehet,én is akarom:-(4év után sikerült csak a baba!De most már a 3.jön:-))))))))
2010. jún. 4. 12:59
2/9 anonim válasza:
Igen tudok örülni (ha szeretem őt), és egyben irigy is vagyok....
2010. jún. 4. 13:12
3/9 anonim válasza:
Na igen, amikor a barátnő bejelentette, hogy várja a második babáját, neheze tudtam magamon uralkodni. Hazafelé el is sírtam maga az autóban. Szerencsére 2 hónap múlva már én is örültem a pozitív tesztek.
Emellett a bátyáméknál is baba született, nagyon nehéz volt, de nem voltam irigy, reméltem nekem is lesz.
Azóta van 2 eleven rosszcsont fiam, az első gyerkőc nehezen sikerült, a második pedig azonnal.
2010. jún. 4. 13:16
4/9 anonim válasza:
Pont a napokban írtam hasonlóról.Mi a párommal 7 éve vagyunk együtt a babaprojekt 1,5 éve tart,de semmi.A párom öccseéknek 3 hónap együttlét után sikerült.Mi vagyunk a kersztszülők.Majd decemberben ismét teherbeesett amit elvetetett.Most pedig szintén két hónapos terhes.Amit én érzek az szörnyű:irigység,igazságtalanság,fájdalom stb.Az első babát még nagy szeretettel vártam én is persze rossz volt már akkor is.De ez a másik két terhesség nagyon rossz érzésekkel tölt el.De remélem hamarosan nálunk is kopogtat a gólya.Sok sikert és kitartást kívánok mindenkinek.
2010. jún. 4. 13:26
5/9 A kérdező kommentje:
Szerintem se lehet igazán őszintén és szívből örülni, miközben te szenvedsz. Én is ebben a helyzetben vagyok sjanos.
2010. jún. 4. 13:33
6/9 anonim válasza:
A húgommal pár hét különbséggel estünk teherbe,de én a 6.héten elvetéltem!Nagyon rossz volt...amikor jött az unokaöcsém,akkor nagyon kibuktam!Sokszor eszembe jutott,hogy milyen nagy lenne a pocim:)
Még be sem töltötte a kis drága az 1 évét,mikor közölte a húgom,hogy jön a 2. baba!Nem is tudom mit éreztem...örültem neki és jött a szokásos "duma" "Nekem mikor lesz?"!!!Kiderült,hogy gond van a párommal...kapott gyógyszert és abban a hónapban + lett a teszt!Nagyon jó érzés volt...de csak egy napig tartott,mert ismét elment a baba:(:(
A nagy érvágás az volt(1 hónapja),hogy közölte nővérem,hogy terhes!!!Igyekszem titkolni,hogy nagyon rossz,de az az igazság,hogy 6 éve szeretnék babát...már nem tudok örülni!
2010. jún. 4. 15:27
7/9 anonim válasza:
Én még tudok örülni az ő boldogságának. Elvonatkoztatok attól, hogy összeszorul közben a szívem és ilyenkor arra gondolok, hogy nemsokára nekem is lesz. Nekem könnyebb persze, mert én már átéltem, van gyerekem, fel tudom idézni azt az érzést. Próbálok optimista maradni. Ez az én életem, az meg az övé.
2010. jún. 4. 16:43
8/9 A kérdező kommentje:
15:27 Hú, te jó ég! Ez nagyon nehéz lehet(ett) neked :(
Kívánom, hogy nektek is mielőbb sikerüljön!!
2010. jún. 4. 17:00
9/9 anonim válasza:
Sajnos be kell valljam én se nagyon tudok örülni más terhességének mióta mi próbálkozunk és nekem nem jön össze. mindenhonnan csak ezt hallom ez is terhes, az is terhes, még az 50 éves takarítónő is terhes lett a cégnél, nincs igazság.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!