Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Őszintén van itt olyan baba...

Őszintén van itt olyan baba aki anyatejes és 3.5-4hósan kapott már anyatejen kívül mást is?

Figyelt kérdés
2009. okt. 30. 09:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

az enyém kapott, most már 7 hónapos.

3,5 hónaposan kapott tejpépet, kevés répát, sütőtököt. (nem akartam tápszerezni, és az orvos javasolta, hogy próbáljam meg, mert nagyon fejlett baba volt már akkor is)

4 hónaposan almát, körtét, barackot.

5 hónaposan meg szinte az összes 4 hónapos kortól adható bébiételt megkóstolta.

jelentem, él.

2009. okt. 30. 09:20
 2/12 A kérdező kommentje:
Szia.Köszi a válaszod.Mekkora volt a babád 3.5hósan gramm,hossz?
2009. okt. 30. 09:26
 3/12 anonim ***** válasza:
Ahogy betöltötte a 4-ik hónapot, már adtam napi 1/2 üvegnyi bébipapit,aztán folyamatosan nő az igénye.
2009. okt. 30. 09:26
 4/12 anonim ***** válasza:
(9.26-os vagyok) Tudom nem engem kérdeztél, de leírom neked én is. 3,5 hósan 7.5 kg volt a babám, most 7 hónapos és 11 kg most a szopi mellett 1-2 üveg bébiételt vagy tejpépet kap.
2009. okt. 30. 09:32
 5/12 anonim ***** válasza:
első vagyok, megkerestem neked. 3 hónaposan és 1 hetesen volt mérés, ekkor volt 5690g és 60,5 centi. azt hozzátenném, hogy 3200 grammal született, és 52 centivel.
2009. okt. 30. 09:32
 6/12 anonim ***** válasza:

A fiam igen 3 hónaposan kapott, én hülye adtam neki, pedig volt tejem, csak így visszagondolva fejlődési ugrésa volt. Többször cicire kellett volna csak tenni,

Igen túlélte 10 éves lesz, "csak" ekcémás lett,ami baromi szar dolog.

Lányomnál 6 hónaposan kezdett mást kapni anyatejen kívül, 7,5 hónapos és a napi egyszeri gyümölcs v. zöldségen kívül csak anyatejet eszik.

2009. okt. 30. 09:37
 7/12 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Ez a téma engem is nagyon érdekel. Most múlt 3 hónapos a fiam, még nem kapott anyatejen és Mecsek teán kívül semmit. 6600 g és 64 cm Szerintem néhány hét múlva próbálkozom nála bébi granulátum teával.
2009. okt. 30. 09:38
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és azt is,hogy megnéztétek,hogy mekkora volt a babátok.Sajnos nekem is ekcémás a kislányom,egyenlőre nem tudni mitől jött ki neki:( most hanyagolom a tejtermékeket,mert én tejérzékeny vagyok és lehet ez a baj nála is,ill.az öblítőt most hanyagolom,helyette ecetes vízzel öblítek.Fürdetni pedig babe tusfürdővel fürdetem.Remélem kinövi az ekcémát.Almát egy pár napja adok neki,de csak keveset.Nekem 35hétre született 53cm és 2700grammal,most 3.5hósan 5800gramm és 62cm.
2009. okt. 30. 09:41
 9/12 anonim ***** válasza:
megint első vagyok. ő is nagyon szépen behozta a lemaradását. :) almaallergiáról még nem hallottam, biztos hogy nem kaja a ludas. azért légy óvatos, és nagyon figyelj. további jó babázást! :)
2009. okt. 30. 09:46
 10/12 A kérdező kommentje:
köszi szépen,igen én is valószínűnek tartom,hogy nem az almától ekcémás már csak azért is mert azt még csak 4 napja kapja az ekcéma meg hamarább jelentkezett:(
2009. okt. 30. 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!