5 hetes baba ebben a melegben igényel-e másfajta folyadékpótlást az anyatejen kívül?
Figyelt kérdés
2009. máj. 23. 09:18
1/5 anonim válasza:
Általában igen.Kínáld meg, hátha a tied is szomjas.Ha nem, úgysem fogadja el.
2/5 A kérdező kommentje:
nem megy a szopás rovására? lehet,hogy ostoba a kérdés: (
2009. máj. 23. 09:25
3/5 anonim válasza:
Tedd gyakrabban mellre, ha csak szomjas, néhány korty után magától elengedi. De kiskanállal is adhatsz neki vizet, vagy kis pálinkás pohárból és akkor biztosan nem lesz cumizavaros.
De sztem ha van sok tejed, és sokszor "itatgatod", nem kell egyéb pótlás.
4/5 anonim válasza:
Szerintem elég csak a szopi. Volt tegnapelőtt egy hasonló kérdés: Mi a véleményetek a teáztatásról? Kisfiam majdnem két hónapos és néha szopizás közben/után az az érzésem, hogy inkább szomjas mint éhes, de a tejem túl erős, vagy én nem is tudom. Ti adtok teát a babátoknak? Ha igen, milyet?
5/5 anonim válasza:
Enyém 2,5 hós, de eddig a vizet próbáltam , de csak fogta a szájában a cumisüveget, nem szívta.
Úgy látszik elég neki az anyatej.
Egyébként nem tudom, honnan lehetne tudni, hogy szomjas, mert ha szívná az üveget, akkor éhes is lehetne.
Fiamat annak idején teáztattam, és mostanában sokat gondolkodtam azon, lehet, hogy szegénykém éhes volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!