Két hetes a babám, és megfáztam vagy elkaptam valamit nem tudom. Anyatejen keresztül elkapja a baba?
Az én fiam 3 hós és 1 hete megfáztam fájt a torkom,azóta is náthás vagyok.A babának semmi baja nem lett!A pici nem az anyatejen keresztül kaphatja el,hanem cseppfertőzéssel.Arra ügyelj,hogy ne adj puszit a szájára ha tüsszentesz,köhögsz moss utána kezet stb...És minél többet szellőztess!
Amúgy a tantumverde szopogatós cukorkát lehet használni szoptatás alatt.(van torokspréjük is)És gargalizálhatsz is akár sós vízzel ha más nincs otthon.
Szoptasd!!!!!! Így védett lesz. Kislányom téli baba, szoptattam, mikor az egész család és én is betegek voltunk, ő semmit sem kapott el. (volt torokfájás, köhögés, influenza, hányás-hasmenés; ezeket én is mind elkaptam).
Magadnak a patikában vegyél homeopátiás dolgokat, nekem segítettek, meg a szokásos dolgok: tea, citrom, c-vitamin, stb.
Gyors gyógyulást!
Köszönöm a válaszokat, nagyon sokat segítettetek.
Most vartam gyors egy maszkot az arcomra, és megpróbálom betartani amiket írtatok.Mégegyszer köszönöm.
Ő csak ellenanyagokat kap az anyatejjel, ne aggódj :)
Homeogen 9-et szopogass a torkodra, és C vitamint szedj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!