Mikortól ehet és ihat a baba az anyatejen/tápszeren kívül mást is?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Elnézést, ha kicsit tájékozatlannak tűnök. Én úgy olvastam, hogy 6 hónapos korától szabad elkezdeni a hozzátáplálást, de nem tudom, addig nem is ehet semmit, csak anyatejet? És innivalót mikor kezdtetek neki adni? És mit? Most olvastam, hogy valaki már 3 hónapos babának is szokott adni kekszet. Tényleg lehet? Én eddig azt hittem, hogy csak 6 hónapos kortól szabad bármit.
Nem vagyok egyébként még babatervező sem, ezért is nem értek ennyire a dologhoz, szóval még egyszer elnézést, butának tűnhet a kérdésem :) Nagyon köszönök minden választ :)
2010. ápr. 17. 18:08
1/3 anonim válasza:
Ha anyatejes a gyerek akkor az jooo,eleg ha 6 honapos koratol kezded el a hozzataplalast,mert az anyatejnel jobb nem kell,es abba benne van minden amire szüksege van a picinek!3 honapos koratol adhatsz neki vizet(kifözve)es teat!!!
2/3 anonim válasza:
Tápszeres bébit viszont már 4 hónapos kortól el lehet kezdeni hozzátáplálni. Mi 4,5 hónaposan kezdtük, most fél éves a Manó és már egy csomó mindent megeszik, megiszik. A kedvence a meggy-banán kombó, inni meg az almalé. Sajnos elkapattam, a vizet már meg se hajlandó inni.
3/3 A kérdező kommentje:
Húúú köszönöm a válaszokat, azt hiszem mostmár értem :):) Előre félek mi lesz ha én anyuka leszek :):) Köszönöm mindkettőtöknek :)
2010. ápr. 18. 17:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!