Ért már véget baráti kapcsolatotok azért, mert teljesen más a gondolkodásotok a baba és gyerekgondozásról ill. nevelésről, ezért nem tudtatok őszintén és miről beszélni egymással?
Nekem van egy nagyon jó barátnőm, minden nap msn-en beszélgetünk, sokszor éjszakába nyúlóan. Eleinte sok dologban egyet értettünk, de aztán én úgy látom, hogy vele nagyon elszalad a ló. Ők is egy háztartásban laknak a nagymamával, és sokáig mi is így éltünk. Mind a ketten azon a nézeten voltunk, hogy néha nem árt elmenni bulizni, ha már nem szopis a baba és tényleg már elég korán elkezdtünk néha eljárkálni, de azért nem túl gyakran. De aztán nála nagyon elszaladt a ló, most 1 éves a fia és már kb. egy hónapja minden hétvégén megy valahová éjjel, meg szerintem túl sokszor passzolja le a gyerekét. Még akkor is, ha otthon van, sokszor mondja, hogy hát ő most tanul (egyetemre jár levelezőre), és most az anyja vigyáz a gyerekre. Az még okés is lenne szerintem, ha ilyen is van, én egyszerűen csak túlzásnak tartom már ezt. Vagy hogy amikor az anyukája otthon van akkor neki igazából semmi dolga a kisfiával, reggel fel se kel hozzá, mert az anyukája úgyis felkel. Szóval nekem nagyon nem tetszik ez.
De már megtanultam kezelni ezt a dolgot, inkább nem mondok rá semmit és kész. Amúgy jól el tudunk dumálni, de ha ilyen előjön, akkor inkább más irányba terelem a beszélgetést, mert nem szeretném megbántani, amúgy tudom, hogy szereti a kisfiát meg minden, nem szeretnék veszekedést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!