Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Őszintén, féltékenyek vagytok...

Őszintén, féltékenyek vagytok olyan ismerősötökre akinek hamarabb összejön a baba mint nektek?

Figyelt kérdés
2009. okt. 9. 11:38
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok, vagyis voltam féltékeny. A mi baráti társaságunkban már mindenkinek volt babája, amikor nekünk még nem. Aztán terhes lettem, volt 2 missed ab-om. Volt olyan barátunk, akiknek akkor jött a második, és mentünk baba látogatóba. De nekem akkor sem fordult meg soha olyan a fejemben, hogy "bezzeg nekik már van" Nem így kell felfogni, bízni kell abban, hogy egyszer nektek is sikerül, és lesz egy kis jövevényetek.

2. babáját váró anyuka :)

2009. okt. 9. 11:43
 2/21 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy féltékenység-e amit érzek. Igazából nem az bánt, hogy nekik hamarabb összejött, hanem az hogy nekik összejött (aminek természetesen örülünk, bár vannak olyanok, akik még évekig nem tervezték a gyerkőcöt), mi meg nagyon szeretnénk, és nem akar sikerülni.
2009. okt. 9. 11:50
 3/21 anonim ***** válasza:
79%

Igen...Mi előbb kezdtünk el próbálkozni, mint a barátaink...Azóta Nekik már a második baba született meg (nem tervezett, "véletlen" babák), mi 3 éve próbálkozunk.

Mindegyik barátnőmnek azóta született babája, egyikük pont tegnap jelentette be hogy megint babát vár.....

Szóval igen, féltékeny vagyok, igazságtalannak tartom, és szörnyen érzem magam..

2009. okt. 9. 11:51
 4/21 anonim ***** válasza:
74%

Amíg nekem nem lett babám, addig minden barátnőm ha bejelentette, hogy terhes nem érdekelt, amíg meg nem szülte. mikor jött a hír, hogy ennyi és ennyi kiló akkor egyszerűen valóban mardosni kezdett egy fájdalom. Fél napig befelé duzzogtam, mintha gyászhírt hallottam volna.

Bevallom tényleg féltékeny voltam és nem azért mert nekem nem volt, hanem mert a barátnőmet mostmár a baba fogja érdekelni jobban hozzáálláás miatt. Ez az amit a férfiak szoktak megélni igazából.

2009. okt. 9. 11:52
 5/21 A kérdező kommentje:
Nekem van egy pici babém,ugyanakkor a barátnőmnek 3 éve nem jön össze.Úgy érzem irigy.A kapcsolatunk sem olyan mint régen.A múltkor azt mondta elege van hogy mindenki terhes körülötte.Ebből következtettem.
2009. okt. 9. 11:52
 6/21 anonim ***** válasza:
74%

Igen!!!!!

Főleg olyanokra,akik nem is akarják vagy pedig teherbeesnek és elvetetik. Már 1 éve próbálkozunk,de hiába...:(

2009. okt. 9. 11:53
 7/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm,hogy őszinték voltatok,jól sejtettem,hogy valami nem stimmel.
2009. okt. 9. 11:56
 8/21 anonim ***** válasza:
Egy picit csak! De örülök hogy nekik van és imádom a gyerekeiket.
2009. okt. 9. 11:56
 9/21 anonim ***** válasza:
79%
Attól függ. Amikor barátnőm terhes lett, örültem vele együtt, amikor sógornőm, akkor nem. Nem vigyázott magára a terhessége alatt, amikor megszületett a gyerek is úgy viselkedett, mintha semmi érzelem nem lenne benne. Alig foglalkozott vele. Aztán megint terhes lett... annak se örültem.
2009. okt. 9. 12:05
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Igen, azt hiszem egy picit én is az vagyok:-( Nagyon szeretnénk babát, és sajnos egy vetélésem is volt. Körülöttem is vannak kismamák, nagyon örülök, hogy boldognak látom őket,de érzem magamon, hogy "irigykedem", mert én is vágyom arra, hogy végre itt legyen velem a babám!
2009. okt. 9. 12:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!