Tényleg egy percre sem lehet egyedül hagyni egy újszülöttet?
10:32
Az én nagyobbik fiam detto. Ha nem volt ölben, ordított hányásig.
Én nem bírtam ezt látni, hallgatni még annyira sem, úgyhogy mindig ölben volt.
Talán pár percet bírt, mikor nagyobb lett és látótávolságon belül voltam, addig pl. felvágtam a húst a kajához, vagy elindítottam a mosógépet, vagy a mosogatógépet stb.
De a pici korát az ölemben (meg a mellemen, mert igény szerint szoptatott volt) töltötte.
Mondjuk jó volt, mert bár kajálni nem jutott időm/erőm mert elaludtam simán evés közben, meg étvágyam sem volt olyan kimerült voltam, de a haszna az volt, hogy nagyon hamar visszafogytam a szülés előtti súlyra.
Hát az én babám nem igazán hagyta, hogy nélküle menjek a fürdőbe, vagy enni a konyhába. Annyira csak rajtam volt hajlandó aludni, hogy én 6 hónapig ágyban feküdtem. Kemény időszak volt. Már látom, hurcikendőt kellett volna venni de nem voltam rutinos anyuka, internet se nagyon volt és semmilyen segítséget sem kaptam, védőnő is 2x látott utána letojt.
Szóval igen valós dologgá is válhat az, ha anyukára rá van kattanva a baba akkor nem tud egy lépést sem tenni. Az enyém soha nem aludt a kiságyba, eleinte rajtam kb 1 évig aztán a kisgayat babaöböllé varázsoltuk, így elaltattam magamon, majd becsusztattam az öbölbe.
Nem tudom mások hogyan képesek arra szoktatni a babát, hogy leteszik a kiságyba hiszen miközben leteszem a baba felébred.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!