Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tényleg egy percre sem lehet...

Tényleg egy percre sem lehet egyedül hagyni egy újszülöttet?

Figyelt kérdés
Most várom az első babánkat és barátnőmtől ezt hallottam hogy nem tudom majd kivinni a kakis pelenkát a szobából mert nem hagyhatom egyedül a babát. 🤔 de hát akkor wc-re is viszem majd magammal? Amúgy férjem sokat lesz velünk, de azért lesznek napok amikor csak ketten leszünk. Meg pl több napi kaját pakoljak magamnak a szobába hogy éhen ne haljak? 😳 és akinek 2.3.gyereke az se teheti meg hogy beköltözik pár hónapra a babaszobába a másik gyerekek meg oldják meg egyedül. 😆
2021. jún. 5. 10:16
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
83%
Beteszed az àgyába és kész. Vagy az ismerősöd éjjel is váltott őrséget tartott? 🤦🏼‍♂️
2021. jún. 5. 15:41
 22/45 anonim ***** válasza:
86%
Biztonságos helyre kell tenni őt és kész. (Kiságy)
2021. jún. 5. 22:06
 23/45 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem is tobbemberes babaja lehetett a baratnodnek. Ezek babak ha nem erzik a test kontaktot sirnak, az anyuka testen tudnak csak aludni altalaban hordozzak oket. Nekem van egy baratnom akinek ilyen babaja volt szegeny a tulelesre jatszott. Egy atlagos baba ha alszik otthagyhato :) sok idod lesz ne aggodj.
2021. jún. 5. 23:15
 24/45 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem arra gondolt (remelem) , hogy a pelenkázón nem hagyhatod egyedül. Ott valóban nem. De azért nem fog megállni az élet, és nem kell beköltöznöd a babaszobába, nyugi :)
2021. jún. 5. 23:56
 25/45 anonim ***** válasza:
63%
De most komolyan... “letehetetlen” “tobbemberes”. Kaját csinálni, enni, wc-zni és fürödni stb akkor is kell. Annyira túl van ez már tolva. Ha ordít 5 percig, akkor ez van. Nem kell mindig túlzásokba esni. Ha valakinek tobbemberes gyereke van az en vagyok azt mégse rinyalok folyton hulyesegeken. Mindent meg lehet oldani.
2021. jún. 6. 09:58
 26/45 anonim ***** válasza:
50%
25 szerintem te nem tudod miről beszélsz. Hogy milyen egy több emberes gyerek. Kérlek olvass utána és aztán magyarázz. Nyilván megcsinálja az ember amit muszáj, de mellettük nem egyszerű
2021. jún. 6. 12:32
 27/45 anonim ***** válasza:
30%

Hülyeség!

Én is féltettem nagyon eleinte. Ezért vettünk egy bébiőrt és addig bármit megcsináltam ameddig ő aludt.

Hát kicsit érdekes lett volna ha egész nap mellette ülök. Szerintem a férjem nem örült volna, hogy neki kell főzni meg takarítani. 🙃

Amikor nagyon hisztis volt kivittem a babakocsit a konyhába vagy ahol éppen dolgom volt és nézelődött.

Most 9 hós és na most tényleg mindig ott vagyok körülötte mert veszélyes mutatványokat csinál. Folyamatosan állna de még nem érzi, hogy kellene helyzetet váltania.

2021. jún. 6. 12:45
 28/45 anonim ***** válasza:
85%

27

Ez mondjuk kemény. Az én férjem felnőtt ember és nem esik le a gyűrű az ujjáról ha meg kell csinálnia valamit. 2 hétig voltam kórházban. A ház csillogott, minden nap főzött. A tiéd éhen hal ha veled valami történik? Vagy retekben van addig? áthívja anyut?

Miután hazajöttünk még gyenge voltam. Ugyan úgy megcsinált mindent. Sokszor ő főz és a házimunkában, gyerek körül is aktívan kiveszi a részét.

2021. jún. 6. 13:01
 29/45 anonim ***** válasza:
35%
28-as. Képzeld nekem is megcsinált addig mindent. De nem várhatom el tőle, hogy főzzön helyettem vagy takarítson. 12 órás műszak után nem hiszem, hogy lenne hozzá kedve. A nagynak is ennie kell szóval muszáj volt.
2021. jún. 6. 13:05
 30/45 anonim ***** válasza:
75%

Tehát ha visszamész dolgozni, akkor is te csinálsz majd mindent, mert a te dolgod. Mert ha valamit megcsinál akkor "HELYETTED" csinálja ugyebár. Értem. Meg neked lesz hozzá kedved munka után is. Mert te vagy a nő és kell hogy legyen. Nehogy már a férfi csináljon valamit.

Nálunk közös a ház, a gyerek és a velük járó munka is. Nem helyettem csinál meg dolgokat hanem azért mert neki is érdeke. Most nyilván többet válalok magamra, de ha valamivel nem érem magam utol akkor megcsinálja ő. Munka után is ha úgy van. A gyerekkel is rengeteget törődik. És egyikbe se halt még bele. Jah és nem, nem várom el csak ő nem egy macsó, hímsoviniszta p.cs.🤷

2021. jún. 6. 13:41
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!