Miért kell hónaposozni, babázni?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Benne vagyok pár baba-mama csoportban és nem értem a következőt. Miért kell egy 2-3 éves gyereket is babának nevezni, babaként kezelni és úgy tekinteni rá? Meg miért kell 36-25 stb...hónaposozni? Szerintem nem releváns egy éves kor után hónapokban számolni, annyira irritál.
Nem kötekedni szeretnék, mindenkinek szíve joga, csak nem értem a logikát
2021. ápr. 11. 13:15
31/35 A kérdező kommentje:
Igen, jobb a másfél. A szomszéd Gizike nem azt akarja számolgatni, hogy mennyi idős a gyerekem pontosan, hanem kb.
Az maximum nekem meg az orvosnak számottevő
2021. ápr. 12. 09:26
32/35 anonim válasza:
Én azt nem értem miért kell ezen fennakadni. Te nem így mondod más meg igen. Aki nem szellemi toprongy, annak semeddig nem tart "kiszámolni". Óriási matek tudás kell hozzá. Én se hónaposozok ha nem releváns, de van olyan helyzet. Akár más anyukával ha beszélek is. De majd rájössz
33/35 anonim válasza:
30 - szerintem inkább a kerdező áll bele mindenki másba, pedig elég értelmesen le lett írva, miert hónapokban számoljuk bizonyos életkorig. De arra nem reagált :)
34/35 anonim válasza:
Azért, mert kb. 3 éves korig még hónapok alatt változik a fejlettségi foka.
35/35 anonim válasza:
Ezek a csoportok...... Unatkozó, ultra liberális, "bele halok a terhességbe" típusú nők otthona. Hatalmas nagy lúzerek vannak benne (hál' istennek nem mindenki).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!