Miért kell hónaposozni, babázni?
Sziasztok!
Benne vagyok pár baba-mama csoportban és nem értem a következőt. Miért kell egy 2-3 éves gyereket is babának nevezni, babaként kezelni és úgy tekinteni rá? Meg miért kell 36-25 stb...hónaposozni? Szerintem nem releváns egy éves kor után hónapokban számolni, annyira irritál.
Nem kötekedni szeretnék, mindenkinek szíve joga, csak nem értem a logikát
Szerintem pont egy babás csoportban ennek helye van
A szomszédnak azt mondom 1 èves múlt
Pedig rohadtul nem mindegy hogy 12 hónapos, vagy 15.
"Azért kedves utolsó, mert nincs még 1 hónapos" 😂🤣🤣
Na látod, a 16 hónapos meg ugyanígy nincs még másfél éves.
Hidd el, ahogy betölti az egy hónapot, nem fogom hetesezni. Akkor lesz 1 hónapos, 2 hónapos stb.
A “16” hónapos nem töltötte be talán az első életévét?
Én mindig visszakérdezek, hogy hány hónapos, ha valaki 2,5 éves alatti gyereknél nem hónapokban adja meg a korát, ahogy egyébként helyes lenne.
Elmeletileg igaz, hogy egy 16 és egy 20 hónapos is masfél éves, de térjünk rá vissza, amikor azt látod, hogy a te gyereked még járni se tud, egy szava sincs, azzal szórakozik, hogy földhöz baszkod dolgokat, míg a másik futóbiciklizik, verset szaval, minden utasítást ért és szót is fogad... :D
Egy 4-5 évesnél is szoktsk pontosítani, nem véletlenül.
Egyébként baj van a matekkal, hogy ekkora problémát okoz nektek, ha valaki 23 hónapost mond, ahelyett, hogy egy hónap múlva lesz kettő?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!