Baj ha az apa nem pelenkazza a babat csak az anya?
Elso gyerekunk lesz es en valahogy nem birnam megcsinalni a pelenkazast, oklendezni fogok ha arra kerul a sor de a felesegem azt mondta hogy nekem is ugyan ugy kell ezeket a dolgokat csinalnom.
Ez elitelendo?
Persze reszt szeretnek venni a baba gondozasaban de szivesebben csinalnam pl etetest, altatast.
Az hogy nem így érti. Nem tűnik fel? Azt írta,ha a nő kórházba lenne akkor menne anyósa pelenkázni.
Szerinted akkor mi értelme a kommentednek?
"Ha korhazban lenne akkor meg anyosom attudna jonni segiteni. En nem tudnek itthon lenni napokig mert nem tudok otthonrol dolgozni es nem maradhatok ki a munkabol."
Én ezt nem úgy értelmezem, hogy az anyós átmenne pelenkázni, hanem általánosságban segíteni ;)
És leírta egyszer is, hogy persze ha muszáj akkor megcsinálom?
Nem, csak a kifogásait sorolta.
Amúgy érdekes ez a kényeskedés, az összes férfi ismerősöm imádja a fingós-szrós sztorikat, mikor férjem a srácokkal hétvégézik, akkor ott minden arról szól, hogy ki a leggusztustalanabb, legbüdösebb. Akárhányszor összeülünk, mindig megy a verseny, hogy melyikük tud nagyobbat és büdösebbet produkálni. Ezért hiszem azt, hogy ez inkább csak lustaságról szól, nem másról.
Itt nálunk is előadta a család anyóssal az élen, hogy ha megszületik az unoka, akkor majd nekem mennyi segítség kell és ő majd jön, hogy tudjak pihenni. Aztán azokból a beígért segítségekből annyi lett, hogy ha éppen alszik a baba, akkor ölikéztetik, de egy porszívót a kezébe nem vett senki, ha sír, akkor meg áll csípőre tett kézzel, és jajjgat, amíg én próbálok valamit is tenni. Nyilván mindenki csak a cuki részét akarja a babázásból, a sírós/kakis/büfis dolog már nem izgat senkit sem, vagy ne adj Isten egy kis takarítás (mert nekem pl az lett volna segítség, szoptatni így is úgy is csak én tudom és ha már felkeltem, marhára mindegy, hogy még el is ringatom-e, miután megvoltunk az pelenka-kaja-büfi trióval).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!