Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Baj ha az apa nem pelenkazza...

Baj ha az apa nem pelenkazza a babat csak az anya?

Figyelt kérdés

Elso gyerekunk lesz es en valahogy nem birnam megcsinalni a pelenkazast, oklendezni fogok ha arra kerul a sor de a felesegem azt mondta hogy nekem is ugyan ugy kell ezeket a dolgokat csinalnom.

Ez elitelendo?

Persze reszt szeretnek venni a baba gondozasaban de szivesebben csinalnam pl etetest, altatast.

2021. márc. 24. 00:10
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
72%

Etetést nem tudod csinálni, ha szopik. Altatás necces, mert sok baba szopi közben alszik el. Vagy felkelsz hozzá éjjel, így érted?

Ezért van, hogy a fürdetés szokott lenni a fix apukás meló. Nálunk is így van. Bár az én férjemnek meg se fordul a fejében, hogy ne akarná pelenkázni. Enyém az etetés-altatás az éjszakázással, övé a fürdetés, minden mást megosztunk.

2021. márc. 24. 08:38
 22/45 anonim ***** válasza:
90%

Nálunk baj lenne mert pl volt hogy elutaztam 2 napra, volt hogy kórházban voltam 3 napra, és dolgozni is járok és van hogy az apjával van ha pl beteg.

Most lenne 8 órát kakisan hogy elkapjon valami fertőzést meg véresre kimarja a fenekét?

Ezt te se gondolod. Vagy a feleséged 3 évig sehova nem mehet majd?

2021. márc. 24. 08:46
 23/45 anonim ***** válasza:
81%
Amúgy a férjem egy tipikus olyan férfi, aki sose takarított, nem főzött, most is csak 4-5 fix házimunka van amit megcsinál és annyi, de első naptól fogva pelenkázott, fel se merült ilyen témába, hogy ne tegye..Nekem mindig olyan fura ahol apa ezt nem akarja. Mert hol van ez előírva hogy ez anya dolga? És ha a nő is azt mondja na én finnyás vagyok? Akk sakkmatt, majd a szomszéd pelenkáz?
2021. márc. 24. 08:52
 24/45 anonim ***** válasza:
79%

Őszinte leszek, lehet lepontozni, de ez nagyon gáz. Szerinted mennyivel jobban szeretem én a húgy- meg szarszagot, meg a szart törölgetni a seggéről, mint a férjem? Megsúgom, semennyire. Az első hetekben pont ezzel vette le rólam a legtöbb terhet, hogy amikor csak tudott, pelenkázott. Egy éves a lányom, mai napig a kakis pelusok felváltva történnek, ha csak nincs valakinek vmi dolga (itthonról dolgozik). Szarszag ide vagy oda, egyébként szeretünk pelenkázni, mert akkor lehet csikizni, hülyéskedni, kicsit tornázgatni énekre, stb.

Sürgősen gondold át ezt a dolgot, neked is ugyanúgy dolgod a pelenkázás...

2021. márc. 24. 09:08
 25/45 A kérdező kommentje:

Az nem valos elethelyzet hogy a felesegem elutazik valahova. Nem vagyunk mar friss hazasok es azota 1 szer utazott el egy hetre. Baratnai nincsenek ugyhogy nincsenek csajos napok. Szuleihez szokott atmenni de biztos viszi majd a babat is magaval.

Ha korhazban lenne akkor meg anyosom attudna jonni segiteni. En nem tudnek itthon lenni napokig mert nem tudok otthonrol dolgozni es nem maradhatok ki a munkabol.

Felsegem sem orul neki hogy nem akarok pelenkazni de nem tehetek rola hogy rosszul vagyok a szar latvanyatol is. Masbol kitudom venni a reszem.

O pelenkazott mar mert van egy kishuga es sokat segitett az anyukajanak mikor baba volt meg a huga.

2021. márc. 24. 11:20
 26/45 anonim ***** válasza:
78%

Nekem volt ilyen rokonom mint te, első gyereknél nem pelenkázott, de másodiknál már igen, túltette magát a nyávogáson.

Ez van, szülő lettél, ezzel jár, ő is rájött..

2021. márc. 24. 11:21
 27/45 anonim ***** válasza:
81%
Még egyszer megkérdem: és ha a feleséged van rosszul a szr látványától? De igen, tehetsz róla, meg sem akarod próbálni, ez is csak szürkeállomány kérdése, semmi más. A saját s*ggedet sem törlöd ki? És de, attól hogy szerinted az asszonynak nem lesznek csajos programjai, még lehet, hogy el szeretne menni vhová. Á mindegy, úgyis kimagyarázod. Tényleg ez a baba dolog mindaddig jó, amíg lehet ölikézni, meg cumisüvegből etetni, a kevésbé guszta részét meg oldja meg az anyja, azért van. Azt majd 2 év múlva jössz ide visítozni, hogy a feleséged nem volt évek óta kozmetikusnál, meg egyáltalán hogy néz ki a teste, miért nem sportol, csak azt elfejted majd hozzá tenni, hogy mert a kedves picsogó apukára nem lehet egy órára sem rábízni a saját gyerekét. Unom már a hozzád hasonló mozgás sérült, értelmi fogyatékos férfiakat, akikre a budi kulcsát nem lehet rábízni. Ha egy nő írna ilyet, a hozzád hasonlók egyből szétcincálnák, egy nőnek ilyesmire nincs mentség, neked bezzeg igen, még pedig az, hogy juj undi. A te szrod is undi, ahogy a szros alsógatyáid is, amiket az asszony szó nélkül kimos, és az is undi, amikor lyukasra fingod a kanapét, és nevetsz rajta, mekkorát recseg, ha szerencséje van a feleségednek, akkor bűzös is. Milyen férfi vagy te? Semmilyen. Nem vagy férfi. Egy hisztis pitsa vagy. Lehet megsértődni.
2021. márc. 24. 11:46
 28/45 anonim ***** válasza:
86%

25: "rosszul vagyok a szar latvanyatol is"

Azért nagyon kíváncsi lennék, hogy az ilyen finnyás emberek hogy rendezik el saját magukat nagyvécézés után. :-)))))))))

2021. márc. 24. 11:49
 29/45 anonim ***** válasza:
83%
Óriási, a feleségednek így már két csecsemője lesz, akiről gondoskodni kell majd. Szóval mint az apukák 90%-a, te is csak a gyereknevelés kellemes részét csinálnád, a kakis-hányós-fikás részét meg csinálja csak anya. Szerinted ő nem undorodik a fekáliától vagy mi? Oké, csináljon akkor mindent ő, csak akkor ne gyere vissza panaszkodni ide egy év múlva, hogy a feleséged elhagyta magát a szülés után, mert pontosan az fog történni, hogy még a haját se fogja tudni nyugodtan megmosni, nem fog tudni kozmetikushoz menni vagy új ruhákat vásárolni magának egyedül nyugiban, mert őfelsége nem cserél pelust. Ha meg hetekre-hónapokra kórházba kerülne, akkor elvárnád anyósodtól, hogy 0-24 beköltözzön hozzátok szárazdajkának, mert neked derogál a saját gyerekedet kivakarni a szrból? Gyönyörű férfi vagy, csak gratulálni tudok neked és hálát adok az égnek, hogy az én férjem nem egy ekkora életképtelen nudli, mint te.
2021. márc. 24. 13:41
 30/45 anonim ***** válasza:
88%

Jó, el nem utazik. De az a gyerek 2-3 évig pelenkás.

Fogorvoshoz se mehet majd el? Nekem tavaly betályogosodott egy fogam, 3 héten át 3 naponta jártam vele valami csíkozásra, amit cserélt a doki, mivel be kellett mennem a 7.kerbe csak az utazás 1-1 óra volt oda vissza meg amit ott töltöttem, 3 óra simán Nőgyógyász, 6 hetes kontroll, rákszűrés? Nem mehet el fodrászhoz, kozmetikushoz, körmöshöz? Nem mehet el hivatalos ügyet intézni? Nem mehet majd el patikába, Rossmanba, Dm-be? Nem mehet el futni, biciklizni? Nem mehet el egy lánybúcsúra? Nem mehet majd véletlen se dolgozni ha a gyerek 2 elmúlik és még pelusos, és majd neked is kell több időt vele tölteni? Nem mehet el egy temetésre? Nem mehet el a szüleihez gyerek nélkül? Sehova?

Ezt te hogy gondolod???? Te mit szólnál ha évekig sehova nem mehetnél el?

Mert mi van ha csak 2 órára megy el, de épp akkor kakil be mikor 5 perce ment el? Úgy hagyod 2 órára? Elmesélem neked, hogy 1 éves kora körül a lányomnak egyszer nem vettem észre kellő időben hogy bebakilt, 1-2 órát úgy lehetett. Nem egy érzékeny bőrű gyerek, de úgy kimarta, hogy véres sebes volt az egész feneke és puncija, el is gombásodott, akármivel kentem nem javult, el kellett vinni orvoshoz, aki felírt egy kikeverős gyógyszertári krémet, ami 9000 ft-ba került, na attól múlt el neki kb 1 hét után. Több héten át szenvedett szegény, sírt, minden pelenkázás egy tortúra volt, fájt neki, a fürdésnél is sírt mert csípte a víz. Még jó hogy nem lett 1 évesen komoly nőgyógyászati problémája. A férjem majdnem sírt minden nap, annyira sajnálta!!!!!

Te nem vagy apának való, ha képes vagy a saját nyávogásod miatt ezt megkockáztatni.

Mit szólnál ha el kellene gyalogolnod mínuszokban a Don kanyarhoz, 1800 km-t???? És mondjuk a leszakadt kezű társadat kellene bekötözni? Nagyapád talán meg is tette..Nehogy már egy kis gyerek kakitól te meg rosszul legyél.

2021. márc. 24. 15:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!