Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Baj ha az apa nem pelenkazza...

Baj ha az apa nem pelenkazza a babat csak az anya?

Figyelt kérdés

Elso gyerekunk lesz es en valahogy nem birnam megcsinalni a pelenkazast, oklendezni fogok ha arra kerul a sor de a felesegem azt mondta hogy nekem is ugyan ugy kell ezeket a dolgokat csinalnom.

Ez elitelendo?

Persze reszt szeretnek venni a baba gondozasaban de szivesebben csinalnam pl etetest, altatast.

2021. márc. 24. 00:10
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
78%

Igen a fogzós kakinál nem is kell 1-2 órát benne csücsülnie, mivel nyáladzik a fogzás miatt, az meg mint tudjuk emésztőnedv, abból többet nyel, emiatt fosik, és ez a megváltozott ph-jú cucc kb 5 perc alatt úgy kimarta nem csak a fenekét a fiamnak, hanem a heréje, a hajlatok, a fütyije is rákvörös volt. És ha mondjuk elmegy nőgyógyászhoz, vagy fogorvoshoz, ahol nem lehet a gyereket hova tenni, bevinni se akkor te ebben a maró folyandék erősségű kakában hagynád pácolni a fenekét a sajátgyerekednek. Sok szülő a veséjét adja oda gyerekének.

Gratulálok.

2021. márc. 24. 16:13
 32/45 anonim válasza:
91%
Eleinte az én férjem is ódzkodott meg előre rettegett tőle még a kisfiúnk születése előtt, aztán miután megszületett és párszor csinálta már belejött, pedig valahogy mindig akkor indult meg a pisisugár felfelé, amikor az apja pelenkázta. :)
2021. márc. 24. 16:58
 33/45 anonim ***** válasza:
87%

Ne haragudj, de neked tényleg nem szakad le a pofád amikor leírod hogy ha a feleségednek el kell mennie valahová akkor az anyósod fog vigyázni a te gyerekedre mert te nem vagy rá alkalmas?

Annak én sem vagyok híve hogy patikamérlegen mérjük ki az 50%-ot minden házimunkában és gyerek körüli tennivalóban, nyilván lesz olyan amit a pár egyik tagja jobban élvez, hatékonyabban csinál. Egyenlő megosztás az is hogy páros napokon én főzök, páratlanokon a párom, de az is hogy én főzök, ő terít és mosogat.

De az hogy kijelentse (előre, ráadásul) hogy van olyan feladat amit soha, semmilyen körülmények között nem hajlandó elvégezni, még megpróbálni/megtanulni se, az nekem nem elfogadható. Felnőtt vagy. Mi több, édesapa vagy. Tudatosan úgy döntöttél hogy szeretnéd ha lenne gyermeked. A gyereknek jellemző (és előre tudható) tulajdonsága hogy néha szarik. Innentől kezdve édesapjaként pontosan ugyanannyira vállaltad hogy gondoskodsz a gyerek tisztaságáról mint az anyja.

2021. márc. 24. 20:46
 34/45 anonim ***** válasza:
24%
Anyósod nyugdíjas szomszédban élő de még fitt fiatalos?
2021. márc. 24. 22:44
 35/45 A kérdező kommentje:

Nem nyugdijas de nem dolgozik semmit es nem is lakik messze. Nekem meg dolgoznom kell hetfotol pentekig. Ha nem dolgozok akkor azokra a napokra nem kapok fizetest.

Miota egyutt vagyunk a felesegem nem volt korhazba sem es semmi olyan helyen ami 1-2 oranal tobb tavollet lenne es amugy is a fogorvosi idopont mindig akkor van mikor nekem munkaido van, sose este, sose delelott.

Azt nyilvan nem hagynam hogy marja a gyerek feneket a fos, mert lemosnam a kadban vagy valami, de mint irtam a felesegem mindig otthon van. Ritka hogy ha hazaerek es nincs itthon, akkor is a szuleinel van.

2021. márc. 25. 01:01
 36/45 anonim ***** válasza:
80%

Röhejes a felfogásod kedves kérdező.

Oké, dolgoznod kell. Oké, eddig soha nem kellett neki kórhazba menni. De honnan tudod, hogy ezután se kell majd? És ezek szerint esélye nem lenne fogorvoshoz menni, mert neked munkaidő van. A megoldás, hogy aznapra kiveszel egy szabadnapot. Nem 1 nap miatt halnátok éhen.

És szerinted az okés, hogy nincsennek barátai? Hogy nem tud kikapcsolódni?

A probléma az, hogy itt hiába ír neked bárki bármit, téged nem érdekel, úgyis az lesz amit te gondolsz/mondasz.

Remélem elhagy az asszony, egy ilyen ember soha nem kellene..

2021. márc. 25. 10:37
 37/45 anonim ***** válasza:
78%
Kérdező, nem érted. Akkor itt a valasz röviden. Igen, baj. Nőjél fel.
2021. márc. 25. 12:02
 38/45 anonim ***** válasza:
75%
Szülés után jöhet rengeteg baj, ami miatt kórház kell..
2021. márc. 25. 12:32
 39/45 anonim ***** válasza:
14%
Azért tisztázzunk valamit. Nyilván a kérdező nem úgy értette, hogy ha ne adj Isten valami történne a párjával, akkor ő soha nem tenné tisztába a babát és hagyná hogy egész nap a kakába üljön. Gondolom úgy értette, hogy egyébként a hétköznapokban inkább a párjára bízza ezeket a dolgokat.
2021. márc. 25. 13:56
 40/45 A kérdező kommentje:

Azt irtam hogy nem gyakori hogy a felesegem nincs otthon, sot nagyon ritka ha o nem er ra. Baratai azert nincsenek mert nem akar senkivel sem baratkozni.

Szuleihez atmegy kb 1 honapban 2 szer es ennyi. Mashova nem megy. Mostanaban a bevasarlast is en intezem munka utan vagy hetvegen

2021. márc. 25. 17:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!