Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért ültetik sokan az 5-6-7...

Miért ültetik sokan az 5-6-7 hónapos babájukat, amíg az nem tud egyedül a négykézlábas kutyapózból magától leülni?

Figyelt kérdés
Miért?? Nem tudják, hogy ezzel megfosztják a mozgás jelentőségétől,a saját súlyuk felemelésétől, izmosodásától, az idegpályák szinkronizálásától a gyermeküket??? Titeket nem idegesít a sok önző anyuka, akik a saját kényelmük érdekében egész nap beültetik a gyereküket valahova, majd maximum 20 percet hagyják egész nap a földön fordulni-mászni a kisfiúkat, kislányukat??? Elképesztő milyen felelőtlen anyukák vannak! Mit lehet tenni ilyenkor? Bosszant, hogy több ilyen anyuka is van a környezetemben, sőt még családon belül is sajnos, és senki nem szól nekik! Pedig később tanulási problémái lesznek a gyereknek, dekoncentrált lesz, mert csecsemőkorban a jobb és bal agyféltekéjét nem sikerült összehangolnia az ültetés miatt!
2010. aug. 17. 18:30
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
50%

Én nem támadtam mégis jól le lettem pontozva 37%

:(

2010. aug. 20. 21:37
 42/56 A kérdező kommentje:

Megfogalmaznád nekem, hogy mit sejtettél felvélni, ami vicces volt, vagy önérzetes?

Ezek a tények voltak. Olvasd vissza és ennyi értelmes választ kapsz a MIÉRT kérdésre, a többi ugyanolyan ujjal mutogatás, mint amit rám akartok súlykolni...Pedig a kérdés továbbra is érdekel, hogy miért ültetik a saját gyermeküket az anyák 4-5-6 hónaposan?

Ha téged ez nem érdekel, vagy csak támadni tudsz, esetleg irritál a kérdés, mert magadra vetted, akkor nem kell ide írnod! Köszönöm az eddigi hozzászólásod!

2010. aug. 20. 21:42
 43/56 A kérdező kommentje:
Hát azért pontoztak le, mert azok írtak főként, akik ültették a babájukat, és te, aki nem támadtál az ellenségük lettél ezáltal! Ilyen ez...Én nem pontoztalak le!
2010. aug. 20. 21:45
 44/56 anonim ***** válasza:
60%

Honnan tudod, hogy egész nap ültetve van a gyerek ott ülsz mellette?

A rágalmazás a vicces. Megkérdezed miért ülteted oké, de amiket írsz, hogy te mit látsz a neten képeket ül és te levonod a következtetést, hogy egész nap eröltetettem ül.

Aranyos, hogy ilyenekre van időd:) Majd ha lesz időm mi is keresünk hibákat! :P

2010. aug. 20. 22:14
 45/56 anonim ***** válasza:
66%

Ja, ha csak a kárdést tetted volna fel, akkor biztos nem ilyen válaszokat kaptál volna! A kérdéssel nincs gond! De a komment, amit a kérdésed mellé írtál, az GUSZTUSTALAN!

Az a fajta ember lehetsz, aki azt gndolja, hogy tökéletes, és mindenki más, aki nem úgy csinálja a dolgait, ahogy ő, az már nem is ember! Ez nem kérdés volt, hanem nyilvános felhívás más anyukák szapulására!

Hát ezért kaptál összesen 3 választ a "kérdésedre", és ezért kapott minden jóérzésű ember idegrohamot a kommentedtől!

2010. aug. 21. 07:44
 46/56 anonim ***** válasza:
34%
Kedves Kérdező! Nekem is lenne egy kérdésem hozzád! Te mindig csak másokkal foglalkozol? Vajon a saját gyereked is érdekel ennyire? Mert nekem úgy tűnik, hogy csak arra szakítasz időt, hogy más anyukákat szapulj! Nem lennék a gyereked! Gondolom, ők sem csinálnak semmit jól...
2010. aug. 21. 09:46
 47/56 anonim ***** válasza:
49%
:)
2010. aug. 21. 10:51
 48/56 anonim ***** válasza:
40%
Hagyjátok, csak kötekedni akar.
2010. aug. 21. 10:59
 49/56 anonim ***** válasza:
40%
Nem értem a felháborodásodat, kérdező! Provokatív kérdésre csakis provokatív válaszokra számíthattál...
2010. aug. 21. 11:05
 50/56 anonim ***** válasza:
31%
Ha annyira bosszant téged, hogy senki nem szól a felelőtlen anyukáknak, akkor tegyél ellene, és szólj te! Oktass ki mindenkit, hogy hogyan nevelje a gyerekét, mit engedjen neki, és mit ne! Nem értem, téged miért zavar az, hogy más hogyan nevelei a gyerekét?! Ezzel az erővel már az is zavarhatna, ha valaki máshogy szült, mint te, másfajta babakocsit vett a gyerekének, mint te, ha szerinted hűvös van, és beöltözteted a gyerekedet, és látod, hogy másén kevesebb ruha van stb. Szóval ezen kívül annyi minden zavarhat még. Vajon ezekkel kapcsolatban is várhatjuk majd a kérdéseidet? Szólj, ha kellenek ötletek, hülye, provokatív kérdéseket én is tudok kitalálni. Az már más kérdés, hogy ki nem írom őket... További jó unatkozást neked, mert feltételezem, hogy szörnyen unatkohatsz, ha másokkal foglalkozol magad és a családod helyett...
2010. aug. 21. 11:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!