Miért ültetik sokan az 5-6-7 hónapos babájukat, amíg az nem tud egyedül a négykézlábas kutyapózból magától leülni?
Én nem támadtam mégis jól le lettem pontozva 37%
:(
Megfogalmaznád nekem, hogy mit sejtettél felvélni, ami vicces volt, vagy önérzetes?
Ezek a tények voltak. Olvasd vissza és ennyi értelmes választ kapsz a MIÉRT kérdésre, a többi ugyanolyan ujjal mutogatás, mint amit rám akartok súlykolni...Pedig a kérdés továbbra is érdekel, hogy miért ültetik a saját gyermeküket az anyák 4-5-6 hónaposan?
Ha téged ez nem érdekel, vagy csak támadni tudsz, esetleg irritál a kérdés, mert magadra vetted, akkor nem kell ide írnod! Köszönöm az eddigi hozzászólásod!
Honnan tudod, hogy egész nap ültetve van a gyerek ott ülsz mellette?
A rágalmazás a vicces. Megkérdezed miért ülteted oké, de amiket írsz, hogy te mit látsz a neten képeket ül és te levonod a következtetést, hogy egész nap eröltetettem ül.
Aranyos, hogy ilyenekre van időd:) Majd ha lesz időm mi is keresünk hibákat! :P
Ja, ha csak a kárdést tetted volna fel, akkor biztos nem ilyen válaszokat kaptál volna! A kérdéssel nincs gond! De a komment, amit a kérdésed mellé írtál, az GUSZTUSTALAN!
Az a fajta ember lehetsz, aki azt gndolja, hogy tökéletes, és mindenki más, aki nem úgy csinálja a dolgait, ahogy ő, az már nem is ember! Ez nem kérdés volt, hanem nyilvános felhívás más anyukák szapulására!
Hát ezért kaptál összesen 3 választ a "kérdésedre", és ezért kapott minden jóérzésű ember idegrohamot a kommentedtől!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!