Miért ültetik sokan az 5-6-7 hónapos babájukat, amíg az nem tud egyedül a négykézlábas kutyapózból magától leülni?
Senkinek nem szólok bele, hogy miként neveli a gyermekét, ezt le is írtam, lehet pont átugrottad ezt a részt. De: vak Hál Istennek nem vagyok, és látom a gyerek lapos fejét a sok háton tartástól illetve a nyegle tartását a sok ültetéstől. Véleményem lehet, mint ahogy neked is van. A bőven osztogatott agressziódat add másnak, köszönöm!
A cikk szerint is 10 hósan elegendő lenne ülni, nem szükséges 4 hónapos kortól ültetni. Csak azt hisszük, hogy akkor már nem is csoda a saját gyerekünk, és csalódottak az anyák, hogy még miért nem, inkább akkor segítek neki, hogy fel tudjam rakni az iwiw-re, hogy milyen szépen ül, de azért oda írom, hogy még néha támaszkodik, mert pont mire elkattant a gép, addigra megbillent, hisz még nem tudja magát tartani, csak ha ki van támasztva! Igaz??? Ez a szörnyű igazság, hogy a saját frusztrációit erőlteti sok anya a gyerekére ahelyett, hogy időt hagyna neki. Mert akkor nem tudná elmondani másnak, hogy 5 hónaposan már ült! Mekkora baromság! Hát nem mindegy, hogy mikor ül, mászik, áll, szaladgál?? A lényeg, hogy ő csinálja, mert ez az ő élete!
Mindenkinek a véleményét köszönöm, aki érdekesnek találta a kérdést! :) Sajnos, ez örök téma!
Szánalmas a kérdésed!
Mit foglalkozol Te más dolgával? Nincs neked férjed és gyereked...foglalkozz azokkal. Vagy valamiért irigy vagy rájuk azért szapulod folyton?
Gusztustalan, hogy névtelenül írogatsz itt.
Ne nézegesd az iwiwjét, felejtsd el őket, légy büszke, hogy a tiéd tökéletes.
14.37.
A válaszok a kérdés hangnemének megfelelően érkeznek!
Képzeljétek el, van olyan ismerősöm, aki sajnos még a rokonom is (nem vér szerinti!!!!!)1.5 éves gyermek nevelési tapasztalattal olyan okos, hogyha csinálok 1 fotót a fűben ülő fiamról este felteszem az iwiwre és reggel még ott találja felháborodva kürtöli világgá, hogy saját kényelmem érdekében egész éjjel ültettem a fűben ahelyett, hogy hasra fektetve altatnám! :D:D:D:D:D:D:D:D
Amúgy pedig nekünk elegendő ha a gyermekorvos látogatása alkalmával elragadtatással szemléli életkorát meghaladó fejlettségű fiamat.
Felesleges kiokítani egymást másfél éves tapasztalattal rendelkező anyukáknak a gyermeknevelésről,mert a jelenlegi munkánkra úgyis csak a távoli jövő adhatja meg a választ.
Nem értem a támadást!
A gyakorikerdesek.hu oldal azért van, hogy fel lehessen tenni azokat a kérdéseket is, amelyek érdekelnek. Itt mindenki a másik dolgával foglalkozik. Nem a magáéval, hanem választ ad másnak a kérdésére. Persze nagy ritkán látni olyat is, aki saját magának ad választ, de nem ez a tipikus. Tehát itt nekem senki ne papoljon, aki hozzászól egy kérdéshez, hogy nem az én dolgom. Nem annak mondom, akivel kapcsolatos a kérdés, mert nem szólok bele az életébe, de attól a kérdés bennem felmerült, és aki akart megoszthatja, hogy ő miért ülteti a saját babáját, vagy neki mi a véleménye!
Aki nem akar, nem válaszol, senki felett nincs balta, hogy már pedig most, és azonnal! Ez az oldal egy ilyen oldal, akit ez frusztrál, az ne látogassa!
Értelmes válasz a MIÉRT kérdésre alig érkezett, de azért kimazsoláztam:
-mert fel akart ülni, hisz nyújtotta a kezét, hogy húzzam
-mert hasizomból könnyebben tudott felülni, mint négykézlábas pozícióból
-mert sírt, ha a földön volt
-mert nem volt el a babakocsiban döntve, csak ültetve
Ezek a válaszok értékelhetőek, a többi sértődés és mittomén...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!