Nem tudja sokáig szoptatni a gyerekét. Az rossz anya?
Egy kérdésnél egy "kedves" válaszoló igenis közölte velem,hogy egy 9,5hónapos babát illik szoptatni.
Én nem tudtam,csak 3,5hónapos koráig a kisfiam.Bántott,hogy nem sikerül,pedig szoptattam,fejtem.Ha elfáradt a kezem a fejéstöl meg a pumpálástól a férjem maszirozta.
Meghalt nagymamám,aki a mindenem volt amikor a kisfiam 6 hetes volt.És nem volt 8hetes mikor ugyan abban a temetöben álltunk,mert az unokatestvéremet temettük akivel felnöttem.Fejtem,sirtam,fejte,sirtam!
Miért kell ilyen gonosznak lenni,hogy itélkezünk a másik felett?
Köszönöm annak a "kedves" válaszolónak,hogy olyan sebeket tépett fel,amit ettöl függetlenül neki sem kivánok,hogy kapjon az élettöl!Jó napom lesz!
Szia Niki! Én voltam, aki a megjegyzést beírta, de ugye tényleg nem ezt gondolod, hogy sértésből írtam, hogy "illik szoptatni"? Leírom mi is volt valójában! A kérdést nem Nikike81 tette fel, hanem valaki más!
A kérdés:
Csak akkor nem ébred éjszaka, ha adok neki Nurofent! Másnál is volt ilyen?
Én:"Adjál cicit neki!!!! Nurofen? Lázra!! Hőemelkedésre sem! Vagy homeos bogyót Camomilla a neve!"
Nikike81: 9.5hónapos,miböl gondolod,hogy mindenki ennyi ideig tudja szoptatni a gyerekét?Csak úgy kérdezem,mielött lekapná valaki a fejem!
Én: Nikike81! 9 és fél hónapos babát még illik szoptatni! A nővérem koraszülött bébit szült, 4 hónapig fejte a mellét, mert állandóan inkubátorban volt a baba, cumisüvegből etette! Nah..így lehet a tejet fenntartani! Fejni, fejni, ha a baba nem szívja, mert épp beteg!
Nah..szóval kedves Nikike nem kell magadra venned és kedves barátnői: 2 gyerekem van, az elsőt 14 hónapig a második még csak 7 hónapos és még szopik. Hogy ki a gonosz és lehurrogó el lehet dönteni. Úristen mi van itt? Unatkozó Édesanyák...
Hát, talán mégsem az illik ide a jó szó.
Nekem is kettő van, a fiam koraszülött volt, fejtem, fejtem, 4 hónapos koráig tudtam kizárólag szoptatni, a lányom időben született, kis vákuum volt szinte a szája, őt 6 hónapos korig sikerült kizárólag szoptatni, mind a két gyerekem seperc elválasztotta magát, akármit csinálhattam. Azt gondolom, ez nem illem kérdése.:)
ma 16:06!
Ha már mi itt ennyire unatkozunk,te is unatkozhatnál annyira,hogy elolvasod az akkori kérdezö kommentjeit.Kijavitotta magát,elismerte,hogy nem egyértelmüen fogalmazott!
De erre irod nekem cimezve az "illik"sztoridat!
Te se fogalmaztál épp a leghelyesebben!
És miért a növéreddel jössz ide,mikor állitólag te is elég sikeresen szoptattál!Ehhez csak gratulálni tudok!Nekem sajnos ez nem adatott meg,mint ahogy le is irtam az akkori körülményeket.Ha illet volna ha nem!
Témát lezártam.Pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!