Nem tudja sokáig szoptatni a gyerekét. Az rossz anya?
Egy kérdésnél egy "kedves" válaszoló igenis közölte velem,hogy egy 9,5hónapos babát illik szoptatni.
Én nem tudtam,csak 3,5hónapos koráig a kisfiam.Bántott,hogy nem sikerül,pedig szoptattam,fejtem.Ha elfáradt a kezem a fejéstöl meg a pumpálástól a férjem maszirozta.
Meghalt nagymamám,aki a mindenem volt amikor a kisfiam 6 hetes volt.És nem volt 8hetes mikor ugyan abban a temetöben álltunk,mert az unokatestvéremet temettük akivel felnöttem.Fejtem,sirtam,fejte,sirtam!
Miért kell ilyen gonosznak lenni,hogy itélkezünk a másik felett?
Köszönöm annak a "kedves" válaszolónak,hogy olyan sebeket tépett fel,amit ettöl függetlenül neki sem kivánok,hogy kapjon az élettöl!Jó napom lesz!
nikike81 válasza:
9.5hónapos,miböl gondolod,hogy mindenki ennyi ideig tudja szoptatni a gyerekét?Csak úgy kérdezem,mielött lekapná valaki a fejem!
Nikike81! 9 és fél hónapos babát még illik szoptatni! A nővérem koraszülött bébit szült, 4 hónapig fejte a mellét, mert állandóan inkubátorban volt a baba, cumisüvegből etette! Nah..így lehet a tejet fenntartani! Fejni, fejni, ha a baba nem szívja, mert épp beteg!
Persze azt nem tudjuk,neki mennyi ideig sikerült szoptatni(ha van egyáltalán gyereke).
Ez egy teljesen felesleges,ráérős kérdés,amiből semmi érdemlegeset nem szeretnél megtudni,mivel a válasz nyilvánvaló.
Nem természetes nem rossz anya.Mint az sem,aki egy hétvégét a férjével tölt gyerek nélkül.
De sajnos vannak ilyen hülye,ökör,begyöpösödött válaszolók,akik szerint minden csak úgy jó,ahogy ők csinálják.De ha megfigyeled ez bármivel kapcsolatban így van,biztos már találkoztál a piacon olyan öregasszonnyal,aki megmagyarázta,hogy azt nem úgy kell főzni ahogy te,ha nem úgy a jó ahogy ő csinálja...
Jaaaaj, Niki, ne foglalkozz vele, az egy idióta.
Az én kisfiam is csak 5 hónapos koráig szopizott (és addig sem volt sok tejem), tovább nem volt hajlandó, ha fejtam, a kettőből jött le 30 ml tej. Szerinted szenvedtem vele tovább? NEM, mert nem volt értelme.
Nehogy a szívedre vedd! Barom, és ahogy írtad, sárt dobál. Majd kíváncsi leszek, neki hogy fog sikerülni... Sz@rd le!
Mármint sarat. Csak közben a kiccsávómra is figyeltem. :)
Tényleg ne foglalkozz vele!
Szia Banyuci!
Köszi neked is a választ!
Milyen volt anyóséknál?
Ezen az oldalon ez nagy divat. Nem szabad felvenni, ha te tudod, hogy mindent megtettél, akkor ne foglalkoztasson egy ismeretlen okostojás ész nélküli ítélkezése.
Nem szabad ezeket a dolgokat felvenni, tudom, hogy szarul esik, de nem ér ennyit! Ez a válaszoló senki neked, tényleg ér annyit a buta és érzéketlen véleménynyilvánítása, hogy elrontsa az egész napodat?
Tudod, ha valakinek megy a szoptatás, az el sem tudja képzelni, hogy lehet valakinek nehézsége! Nem kell vele foglalkozni.
Vond meg a vállad, adj egy nagy puszit a kicsinek, és menjetek játszani:)
És ne agyalj, tök jó anya vagy:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!