Atoltoztetitek a gyereket delutani alvashoz?
Figyelt kérdés
Vagy ugyanabban alszik amiben napkozben van, amit osszekoszol meg kint is vagyunk benne stb... este meg tisztan, pizsamaba ebbe az agyba vissza ahol a nappali ruhaban aludt... nem tudom, kell raadni mast? Nem pizsire gondolok de vmi itthoni kenyelmes gatyat legalabb v ilyesmi2020. dec. 31. 12:20
11/15 anonim válasza:
Mióta megy, igen. Míg baba volt és csak feküdt, esetleg a szobában kúszott-mászott, nem
12/15 anonim válasza:
Reggel feloltozunk. Napkozben, ha kimegyunk, benti ruhara kinti overal (max harsisnya a nadrag helyett), este levetkozunk🤣 nem bonyolitom az eletemet.
13/15 anonim válasza:
Változó. Ha itthon vagyunk és aznap még nem voltunk sétálni, nem ette/itta le a ruhát akkor marad rajta és abban alszik, ez általában melegítőnadrág/leggings és body. A zoknit mindig leveszem róla, mert mezítláb szeret aludni, meg amúgy se szoritsa a bokáját. Ha elmegyünk valahova és csinosabba öltöztetem, mint harisnya, szoknya, ruha, akkor alvás előtt leveszem róla ezeket és adok rá egy kényelmes nadrágot. Ha lemegyünk sétálni és összekoszolja a ruháját vagy olyan ami szerintem kényelmetlen alváshoz szintén lecserélem. Nyáron mikor feljöttünk a játszótérről a homokozóból, automatikus volt hogy egyből beül a kádba majd adok rá egy tiszta bodyt és abban alszik. Most 21 hónapos.
14/15 anonim válasza:
Ha kint összekoszolja átöltözik. Nappal a kanapén alszik, de oda sem fekszünk retkesen, de pizsit csak éjszakára vesz fel.
15/15 anonim válasza:
6os..bentre harisnya, trikó póló alá? Nincs az a gyerek túlöltöztetve? 😅
Amúgy én is úgy csinálom, ahogy az 5-ös nagyjából. Olyan ovis szinten😅 Reggel felöltözik. Nagyon maszatos lesz a felső,csere. De ez elég ritkán fordul elő. szökőévente egyszer💁. Nyáron úgyis zuhanyzik ahogy hazaèrtünk mert poros,izzadt,homokos. Tèlen meg egyértelműen nem a bentibe megy ki. Ősszel,tavasszal van sok esély rá hogy a benti nadrágban van kint.. idebentre nem öltözik át,ha nem homokos..vagy ilyesmi. De alvásnàl leveszi. Kényelmesebb nadrág nélkül aludni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!