Párotok szerint is 1 óra alatt összelehet pakolni egy hétvégi kiruccanáshoz?
Mi úgy csináljuk, hogy este mikor el aludt a gyerek 5 hónapos, akkor össze pakolunk apa is segít!!.
Oda tesszük az ajtó mellé és reggel semmi dolgunk.
Te huszonéves lány, megkérdezhetlek, hogy van-e gyereked??? Mert ha nincs, akkor szerintem fingod nincs arról, mennyi mindent kell bepakolni a gyereknek. Csináljak egy gyors kis felsorolást, ami nem is teljes?
10 hónapos a fiam, tehát kell neki
- tápszer, hozzá cumisüvegek, víz, kevés mosogatószer, cumisüvegmosó, cumisüveg-melegítő (hogy meg tudd oldani a tápszer-készítést), sterilizáló (ha külföldre mész, és esetleg nem biztonságos a csapvízzel mosogatni), bébiételek, bébidesszertek (ha nem akar ott az ember főzőcskézni), kanalak, előke - és ezek csak a kajáláshoz kellenek, csőrös itató, pohár
- D3 vitamin, lázkúp, fogzásra gél, ujjra húzható szilikon fogkefe, fogkrém (ha használtok) camomilla bogyó, lázmérő, szúnyogriasztó spray, csípésre pl. antivakarin, normaflore, smecta por
- törülköző, pelenkák, popsitörlő, popsikenőcs, hintőpor, babaolaj, tusfürdő, testápoló, fülcuca, úszópelenka, naptej
- ruhák, zoknik, bodyk, alvós rucik
- utazóágy (ha olyan helyre mész, ahol nincs), bele valamilyen lepedő féleség
- légzésfigyelő/bébiőr, ha van és akarod vinni
- játékok, alvós kütyük a gyereknek
És biztos van még, amit nem soroltam fel, csak hirtelen ezek jutottak az eszembe, ráadásul ezek csak a gyerek cuccai.
A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:52
Ennyi.Meg van válaszolva.
Nem akkor kell kapkodni,egy órával az indulás előtt,hanem előre kell tervezni.Simán meg lehet csinálni.
igaz,hogy össze lehet 1 óra alatt is pakolni,de nem olyan egyszerű ezt akkor mondni,ha apa sürget és ilyenek.
Én nem tudok összepakolni ennyi idő alatt és útnak is indulni.Apa csak fel kel, bepakolja a cuccokat és mehetünk,de én még sehol nem vagyok,gyerek sincs még kész,de ő igen...
Ha sürgetnek,akkor tuti,hogy itthon hagyok valamit.Ilyenkor veszekedés nélkül,de én paprikásan indulok útnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!