Párotok szerint is 1 óra alatt összelehet pakolni egy hétvégi kiruccanáshoz?
A férfiak általában ilyenek. Nemrégiben mentünk nyaralni, velem veszekedett egész nap, amikor bepakoltam a kiskádat meg az asztalra akaszthatós etetőszéket is. Aztán persze mikor lent voltunk, akkor meg jaj de jó volt, hogy ott vannak.
:) Nagyon bosszantó
Nem,nem egy óra alatt,annyi idő is elég szerinte hozzá,amíg ő felveszi a kabátját és beindítja az autót!!
Hányszor van,hogy a gyerekek ülnek az ülésben,kocsi jár,én meg még fésületlenül,ruhátlanul állok a fürdőszobában.Pedig nem vagyok szöszmötölős!A kiruccanásokat nálunk is viták előzik meg.
és ha 2 hétre mennétek tengerpartra nyaralni akkor egy álló napig csak csomagolnál?
na ne már
tegyél be mindenkinek 2-2 pólót, egy egy pulcsit, zárt cipőt, papucsot, türcsiket, fürdős cuccokat, tisztálkodószereket, naptejet, aztán kb ennyi
egy óránál tényleg nem tart tovább
huszonéves lány
Amikor van szabadidőd,összeírod egy papírra,mire van szükségetek az úthoz.
Ezek után az összepakolást és szendvicskészítést meg lehet valósítani,kevesebb,mint egy óra alatt.
Legalább a te párod elvisz titeket kiruccani. Az enyém örülök, ha hazajön este 10-re, sosem voltunk kiruccani:((
Egyébként szerintem össze lehet készülni egy óra alatt. Feltéve, ha addig ő van a gyerekkel, de ez attól is függ, hogy mennyi idős a gyermek.
Csecsemőre több idő kell, 1,5 évesre kevesebb, szerintem.
Jó sok választ fogsz kapni:)
Egyébként ó,igen!Mikor pl hétvégn megyünk a nagyszülőkhöz reggel elkészül kb 10 perc alatt és megkérdezi hogy indulhatunk-e.Mondom hogyne,én kész vagyok.Kulcsot teszi az ajtóba én meg megkérdem,hogy a gyerkenek elrakta-e a cuccait.Milyen cuccait?Hát mondjuk,kaja,pelus,ruha...Oké elteszi.Hol is tartjuk ezeket?Meg kitalálja,hogy menjünk ide vagy oda,kb azonnal.De végig nem gondolja,hogy ezalatt mikre lesz szükség.De persze mindig rám kell várni,mert Ő elkészült.A gyerek dolgai meg odaszublimálnak a táskámba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!