Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nalat.k hogy volt szülés után...

Nalat.k hogy volt szülés után a szex? Párotok hogy bírta ki a 4 hetet?

Figyelt kérdés

Kivantatok ti is vagy csak a párotok?

Nálunk az van hogy én nagyon fáradt vagyok még csak 3 hetes a baba. Párom nem mond erről semmit de szoktam látni rajta hogy kíván engem, úgy néz 😅

Ti beszéltetek erről?

2020. nov. 28. 21:10
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:
52%
Kérdező, nekem most 4 hónapos a kislányom, és még mindig nem szexeltünk. A páromat 3 hét után elégítettem ki először. Azóta is többnyire így van. Hogy miért? 4 hónapnyi durva éjszakázás után olyan szinten kimerült vagyok, hogy ez tönkretette a libidómat is. Nem is kívánom a szexet, és energiám sincs rá. Sokszor örülök, hogy az alváshiánytól túlélem valahogyan a napot, és ennyi. Éjjel általában 2 óránként ébred a baba. Már nem az éhségre, de felsír, és menni kell hozzá. 5 óránál többet még nem aludtam 4 hónapja, azt is darabokban legtöbbször. Hozzáteszem, a párom is jócskán besegít az éjszakázásba. Ilyen élethelyzetben sokszor nagyon háttérbe szorul a szex. Én érzem, hogy tönkretette a szervezetem az alvásmegvonás. Értsd: állandóan feszült és ingerült vagyok, lehangolt, és nem tudok koncentrálni. Pl. vezetni a szülés óta nem vezetek, mert tudom, hogy balesetet okoznék, ha mégis. Annyira nincs reakció időm. Remélem, 1-2 hónap múlva már jobb alvó lesz a kislányom.
2020. nov. 30. 09:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!