Nalat.k hogy volt szülés után a szex? Párotok hogy bírta ki a 4 hetet?
Kivantatok ti is vagy csak a párotok?
Nálunk az van hogy én nagyon fáradt vagyok még csak 3 hetes a baba. Párom nem mond erről semmit de szoktam látni rajta hogy kíván engem, úgy néz 😅
Ti beszéltetek erről?
6 hét után próbálkoztunk, de hüvelygyulladásom volt és fájt. Nem kaphattam rá gyógyszert, mert szoptattam.
Nem tudom, miért volt hüvelygyulladásom, mert császárral szültem, nem hüvelyi úton.
Emiatt nem erőltettük a dolgot. A férjem maximálisan részt vett a baba gondozásában, pedig hajnalban kelt dolgozni, így mindketten olyan fáradtak voltunk, hogy kisebb gondunk is nagyobb volt a szexnél. Igazából az első 1,5 évben nem sokat szexeltünk. Mire beállt a baba alvása, és kipihentebbek lettünk volna és talán a szexet is újra kívántuk volna, akkor az MMR oltás után alvászavaros lett a gyerek és majdnem 3 éves koráig óránként ébredt. Na, az fárasztóbb volt, mint amikor megszületett. Én azt mondtam, ha ez így marad, nem tudok visszamenni dolgozni. Óránként kellett visszaaltatni. Borzalmas volt. Hátunk közepére se kívántuk az ágytornát, csak hogy alhassunk végre.
Igazából sose szoktunk vissza a szexre, de ennek nem elsősorban ez az oka.
Császáros voltam ugyan, de ugyan úgy várni kell 6 hetet.
Minden jellegű szülés után kell márcsak a vérzés miatt is. Valakinek mindvégig kitart vérzés mellett meg elég gusztustalan lenne egymásnak esni (vagyis, ki tudja.ízlések és pofonok).Nekem azthiszem 4 hétig volt vérzésem. Igaz, hogy nem olyan erős mint az első hétben, de volt. Utána az volt szokatlan, hogy nem volt.¬¬
Párom jól bírta. 12 óra munka, aztán még be is segített a babával két etetést lefejt tejjel (+ pelus csere, altatás) így volt 4-6 órám aludni ilyenkor egyben is, annyira hulla volt ő is, hogy 4 hós koráig szinte aludni is alig aludtunk nem hogy szex. .
De amint beállt a baba alvása és mi is nyugodtabban együtt tudtunk lenni egy kicsit vissza állt a nemi életünk is.Mindkettőnknek volt fontossági sorrendje és a szex volt az utolsó. Minden más helyen a baba, a ház rendje, és a kutya. (igen az is van)
Az első 2 terhességemnél elejétől a végéig sextilalom volt.
Most a 3.nál 27.héttől.
Kreatívnak lehet lenni ettől függetlenül.
A szop@st nem ismered? Vagy kézi munka? Miért kéne barmennyit is kibirnotok? Te nem kívánod azért mett megszulted a babátokat? Elmult a szerelem mert lett gyerek vagy mi?
Ha már most a fáradtságra fogod , nagy bajok lesznek később..
Hazajottunk a kórházból, kívül belül varrni kellett hozzateszem, letettuk a kicsit aludni, athivtam a masik szobába a parom és bumm. Akármennyire vagyok fáradt, az a feltöltődésem, hogy szeretkezek a parommal, kielegit, új ember leszek , imádok vele lenni, egész nap arra vártam az elején mikor tudunk együtt lenni. Azóta eltelt 1 év, napi 2x-3x együtt vagyunk hálistennek, nem marad ki egy nap sem.
Mi imádunk szexelni, nem kötelesség,pedig a fiam óránként kel éjjel a foga miatt hónapok óta de eszembe nem jutna erről lemondani,nem ertem az olyanokat, mint te..
Nem olvastam végig a kommenteket...
A 4 hét az testvérek közt is 6 😉
Mi nemhigy 6 hetet, 8hónapot hagytunk ki 😅
Szülés elött meg után összesen. 3 hós volt a fiunk mikor elsőre meg tudtuk próbálni...
És ebben a 8 hónapban az sem volt, hogy én neki... mert nem egy önző lény a férjem, hogy attól hogy nekem nemjó, neki még jó lehet...
Az, hogy kurvázni menjen, na ez nálam kiverte a biztosítékot.
Szépen addig megoldotta magának, az ő saját kívánságából.
A kapcsolatunk jobb lett, mint valaha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!