Szülés után a ti párotok miben segített nektek? Hogyan oldottátok meg az otthoni teendőket? (főzés, takarítás, bevásárlás, mosás, gyerek pelenkázása, büfiztetése, stb. )
Figyelt kérdés
2013. febr. 23. 18:44
1/15 anonim válasza:
A gyerkőcöt én láttam el, nem vártam el tőle, hogy pelenkázzon vagy ilyesmi. De a házi munkában sokat segített az elején, bevásárolt, feltakarított stb. Főzésre nem volt gondom, ellátott a család az első 3 hétben minket főtt kajával.
2/15 anonim válasza:
Éjjel is én keltem fel hozzá, egyébként is szopott, így abban apuka nem tudott volna segíteni.
3/15 anonim válasza:
Semmiben, mert lelepett. Egyedul is meg lehet oldani mindent, csak akarni kell.
4/15 anonim válasza:
Hat nalunk meg vanmosztva minden, az egyszer biztos. Ha kell pelenkaz, ha kell takarit barmit meggcsinal amit en...en meg szinte barmit megcsinalok amit o. Tudomasul vette, hogy kettonke a gyerek es nem csak az enyem:) tudja jol, hogy kovetkezetes vagyok:) nagyon nagyon szeretem, de ha lustasagot latok ra szolok:) nem felek tole ha elhagy, talpraesett no vagyok:)) ezt o is tudja, imadjuk egymast es kiegyensulyozott kapcsolatban vagyunk:)
7honapos kislany es 4 eves kuslany anyukaja:€
5/15 anonim válasza:
szülés utáni egy hétre anyósom hozzánk költözött és ő segített. következő héten a párom itthon volt szabin és sokat segített.akár a háztartásról volt szó akár a gyerekről. aztán már az én dolgom volt minden de akkorára már úgy bele rázódtam hogy semmi gond nem volt. de az első két hétért hálás vagyok hogy segítséget kaptam
6/15 anonim válasza:
Én rendelem a kaját így az első 6 hétben. Fiam tápszeres nagyrészt, férjem keveri ki a tápszert, büfizteti a babót, és ha éjjel majd' elájulok a fáradtságtól, Ő eteti meg. Minden házimunkát megcsinál, ha én nem tudom, pl. szúrja a szemét, ha nincs kiürítve a szemetes vagy halmokban áll a vasalnivaló. Nagyobb gyerekeinkkel ő van délután, így én babázhatok. Igen, tudom, mázlista vagyok! Nálad mi a helyzet, kedves Kérdező?
7/15 anonim válasza:
Egy ideig a bevásárlást ő intézte,segített az első hétben a házimunkában is,bár nem kértem. Jobb szeretem magam intézni az ilyeneket :) azóta altat,büfiztet,ennyi a "reszortja".
8/15 anonim válasza:
magától nem segít csak ha kérem.
9/15 anonim válasza:
Mindent megcsinált. Etetett (tápszeres volt születésétől a kislányunk), büfiztetett, pelenkázott, altatott, születése óta Ő fürdette, főzött, takarított, szerencsém van :-). Ketten vállaltuk, nem én egyedül, nincs olyan, hogy ezt vagy azt nem csinálja.
10/15 anonim válasza:
Apukát be kell vonni első perctől kezdve a baba ápolásba is mert így alakul ki erős kötődés mindkét részről.
Anyuka is úgy kötődik hogy érzi az illatát a babának , hallja a hangját ...apukáknál sincs másképp...
badarság "kikímélni"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!