Szülés után a ti párotok miben segített nektek? Hogyan oldottátok meg az otthoni teendőket? (főzés, takarítás, bevásárlás, mosás, gyerek pelenkázása, büfiztetése, stb. )
"A gyerkőcöt én láttam el, nem vártam el tőle, hogy pelenkázzon vagy ilyesmi. "
Miért is? esetleg megtanulja? áhh
Kérdező: Szerencsés vagyok, nekem mindenben segít a párom, kivéve a szoptatást-abban nem tud, mert ciciből szoptatok,)
A főzést azt nem vállalja,max. ha nagyon gáz lenne a helyzet, de jelenleg ott tartunk, hogy kapunk még kaját, és rendelni fogunk. Amit én csinálok még az, hogy berakom a gépbe a ruhákat, ő általában csak tereget, vasal..nekem ez épp elég segítség. Mondjuk előtte is szokott helyettem vasalni, szebben is tud mint én. Porszívóz, takarít,mosogat, papírokat intéz, leviszi a kutyát, telefonon tartja a kapcsolatot a családdal, boltba megy..persze most úgy tűnik, hogy nem segít, meg keveset vagyunk együtt-valójában rengetek mindent csinál, és csak azért gondolom így, mert amennyit a babával kell lenni, elveszi minden energiámat, és még abban is el kelne a segítség.) A fürdetést együtt csináljuk, meg apuka néha büfiztet-de inkább este. Azt hiszem, tényleg szerencsém van. Na meg persze itthon dolgozik, ha gáz van, nagyobb biztonságban érzem magam. De nem használom ki a helyzetet, igyekszem nem ugráltatni napközben, mert számítógép előtt ül, neki ez a munkája, tiszteletben tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!